Samsung Galaxy S22 и S22+ са флагманите за всеки
Новина от MobileBulgaria Samsung Galaxy S22 и S22+ са флагманите за всеки
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Какво падение!
Орязани боклуци!
Не съм вярвал, че Самсунг ще паднат толкова ниско!
По-малки батерии, дисплея ще мига на 10hz, само fhd+ е, никакви аксесоари, увити едва ли не в станиол, части от рибарски мрежи? Ми направете си офисите с тях.
Сигурен съм, че и камерите ще са като миналогодишните. Това са среден-висок клас.
Орязани боклуци!
По-малки батерии, дисплея ще мига на 10hz, само fhd+ е, никакви аксесоари, увити едва ли не в станиол, части от рибарски мрежи? Ми направете си офисите с тях.
Сигурен съм, че и камерите ще са като миналогодишните. Това са среден-висок клас.
Последна промяна от Scorpinox10 на 10 фев 2022, 10:56, променено общо 1 път.
Re: Samsung Galaxy S22 и S22+ са флагманите за всеки
4 години основни ъпдейти, това вече звучи, като добра инвестиция
Pixel 8
Някой може ли да посочи един смислен довод, за покупка на серията S22 спрямо S21. Аз не намирам такъв
Помня тази дискусия, но още не мога да разбера За какво са ти повече херци на опресняване, когато гледаш статична картинка? Или усещаш някакъв лаг, когато отива на 60 и 120?
Поправете ме ако греша, но дали ще е 10 или 120 херца, flicker-инга (шим) ще е един и същ
S9+
Гледам че 128GB Ultra-та е 1650лв. във Вива, което ми се струва добра цена и се чудя дали да не преподпиша, за да го взема на моята приятелка. Хубавото е, че тази година има слушалки за всички, а не като лудите да се регистрираш през нощите.
Аз за себе си нямам интерес, телефон с вградена пръчка не ми трябва, другото горе долу си го имам.
Аз за себе си нямам интерес, телефон с вградена пръчка не ми трябва, другото горе долу си го имам.
Намирам стратегията на Самсунг да ни натрисат техните тъпи чипове за пълна гавра с потребителите в Европа. Видиш ли обаче юзърите в САЩ са от друг сой.
iPhone 11 128GB
напълно съгласенScorpinox10 написа: ↑09 фев 2022, 18:03Какво падения!
Орязани боклуци!
iPhone 11 128GB