какви са тия глупости ? смени ОФИСА..penetralia написа: ↑10 фев 2022, 12:42Н
Аз съм изтичащ договор на Вивак0м и искам да мина на FREEE2GO. Не можело да се премине от договор на предплатена услуга. Трябвало да се прехвърли номера на друг оператор, да минат 3 месеца и тогава да се прехвърля наново към Вивак0м. Проблема е че при прехвърляне към друг оператор може само на договор. В такъв случай след 3-ия месец, трябва да прекратя договора, като платя неустоики за 3 месеца занапред.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
При пренос от А1 към Виваком на каква цена е 50 Mb/s неограничен интернет и неограничени минути, мобилен план
Някъде има ли новите специални планове на А1 - Unlimited special 40, 45 от февруари?
попадате на кофти служители
4 карти съм прехвърлил от а1 към виваком една на договор три предплатени
4 карти съм прехвърлил от а1 към виваком една на договор три предплатени
-
- Регистриран: 10 фев 2022, 12:20
Благодаря ти за отговора, прехвърляне от друг оператор към вивак0м няма проблеми на предплатена. Проблема е от вивак0м към А11 че никой не иска да ме прехвърли ако някой знае дали става и как моля да сподели
С ваучер съм А1. Ще мога ли да подписам на тези планове?ludiaribar написа: ↑10 яну 2022, 19:57И ето актуалните оферти от А1:
https://media.a1.bg/newsite2018/private ... ention.pdf
Качвам и снимки за да не го свалят документа
a1-1.png
a1-2.jpg
a1-3.jpg
Тези мисля, че са стари вече, примерно тук са писани Unlimited Special 41 и 45,99, а в приложението My A1 имам специални оферти Unlimited Special 40 и 45.
Точно тези са новите от 01.02.2022, за които по-горе питах дали някой може да качи условията.
Примерно не си личи кой план на каква скорост е ограничен нета.
Точно тези са новите от 01.02.2022, за които по-горе питах дали някой може да качи условията.
Прехвърлял съм към А1 на предплатена, но с обикаляне по офиси и каране със служители.
Не виждам нисък абонаментен план, който да е по-добър от предплатен.
На А1 за 8лв. получаваш 2000МБ за 20 дни или за 1 месец са 12лв и 3000МБ, които са с натрупване.
Не виждам нисък абонаментен план, който да е по-добър от предплатен.
На А1 за 8лв. получаваш 2000МБ за 20 дни или за 1 месец са 12лв и 3000МБ, които са с натрупване.
penetralia написа: ↑10 фев 2022, 12:42На мен също ми изтича 2000/2000 и съм почнал да събирам оферти.
Предложиха ми от Vivac0m за подновяване следното за м. Февруари:
18.49лв неограничени разговори / 6000мб
16.49лв 2000мин / 2000мб
14.49лв 800мин / 800мб
12.49лв 200мин всички / +50мин фиксирани / неограничени разговори към Вивак0м / 200мб ("специална"оферта от оператор) и отделно -1лв +2000мб отстъпка при плащане онлайн
Горните цени са преди намаляване с -1лв при онлайн плащане и без бонуса от +2000мб
Опитах да си пренеса номера на АА1, но не можело на предплатена, трябвало на договор като ми предложиха следното в офиса:
13лв 300мин / 400мб / 5 номера неограничени разговори от АА1
+ 1000мб при плащане онлайн + 1000мб бонус месечно при използване на SmartAD приложението
при плащане онлайн се намалява сметката с 2лв и плана става на 11лв.
Аз съм изтичащ договор на Вивак0м и иска да мина на FREEE2GO. Не можело да се премине от договор на предплатена услуга. Трябвало да се прехвърли номера на друг оператор, да минат 3 месеца и тогава да се прехвърля наново към Вивак0м. Проблема е че при прехвърляне към друг оператор може само на договор. В такъв случай след 3-ия месец, трябва да прекратя договора, като платя неустоики за 3 месеца занапред.
Това е което имам като информация за момента като на драго сърце приемам препоръки
Nokia Fan написа: ↑09 фев 2022, 20:59Колеги,стария ми план 2000 МВ и 2000 минути за 11.99 лв който беше, ми изтича на 13ти този месец.
Успях да договоря с отдел Лоялни клиенти следното:
- за първата година 1600 МВ, за вторите 12 месеца намаляват на 800 МВ
- 800 минути към всички за двете години от договора
- цялото това нещо за 14.49 лв, като при плащане през приложението (логване с мейл), ще имам намаление на цената с 1 лв и допълнително 2000 МВ подарък.
Като сложим и подаръците от приятели с доста повече мегабайти, които плащат през приложението и също получават бонуса, то екстра ми се връзват нещата. От този месец плана от 11.99 лв го вдигнаха с 0.50 лв заради инфлацията миналата година.
Така се получава, че новия план ще бъде по-скъп с едно левче.
Здравейте,
Току - що ми званяха от обслужване на клиенти на А1 от една година договора ми е изтекъл за 2-та ми номера това е поредна оферта като съм им клиент от 24 години
за първият номер такса 22.99 лева ако се плаща през а1 портал 18.99 - Оne Unlimited Special 21 като има включени неограничени минути за БГ и 7 гигабайта интернет
за втория номер такса 25.99 ако се плаща през а1портал или 27.99 - Оne Unlimited Special 28 като включва 150 мин за европейски съюз, неограничени минути за БГ , 12 гибайта интернет, 100 гигабайта облак
Мисля ,че за годините за който съм им клиент могат да направят нещо по хубаво като се има в предвид изтеклия ми план и за 2-та номера ми беше
A1 ONE неограничен 22
Международни разговори към ЕС - 50 минути
МВ в роуминг ЕС и Балкани - 50 MB
Разговори към други национални мрежи - неограничени минути
100 GB Disk.bg
Разговори в роуминг ЕС и Балкани - 50 минути
Разговори към А1 - неограничени минути
Мобилен интернет (2000 MB на максимална скорост) - неограничени мегабайти
SMS в роуминг ЕС и Балкани - 50 бр.
Но отказват да ми пуснат същите условия по изтеклия план на 24.02.2021 от тогава съм на 25 лева неограничени минути и 2 гигабайта нет
Току - що ми званяха от обслужване на клиенти на А1 от една година договора ми е изтекъл за 2-та ми номера това е поредна оферта като съм им клиент от 24 години
за първият номер такса 22.99 лева ако се плаща през а1 портал 18.99 - Оne Unlimited Special 21 като има включени неограничени минути за БГ и 7 гигабайта интернет
за втория номер такса 25.99 ако се плаща през а1портал или 27.99 - Оne Unlimited Special 28 като включва 150 мин за европейски съюз, неограничени минути за БГ , 12 гибайта интернет, 100 гигабайта облак
Мисля ,че за годините за който съм им клиент могат да направят нещо по хубаво като се има в предвид изтеклия ми план и за 2-та номера ми беше
A1 ONE неограничен 22
Международни разговори към ЕС - 50 минути
МВ в роуминг ЕС и Балкани - 50 MB
Разговори към други национални мрежи - неограничени минути
100 GB Disk.bg
Разговори в роуминг ЕС и Балкани - 50 минути
Разговори към А1 - неограничени минути
Мобилен интернет (2000 MB на максимална скорост) - неограничени мегабайти
SMS в роуминг ЕС и Балкани - 50 бр.
Но отказват да ми пуснат същите условия по изтеклия план на 24.02.2021 от тогава съм на 25 лева неограничени минути и 2 гигабайта нет
https://media.a1.bg/newsite2018/private ... bruary.pdfstack написа: ↑11 фев 2022, 17:09Тези мисля, че са стари вече, примерно тук са писани Unlimited Special 41 и 45,99, а в приложението My A1 имам специални оферти Unlimited Special 40 и 45.