а къде са плановете ? за Февруари. може ли линкbeagle написа: ↑15 фев 2022, 18:01https://media.a1.bg/newsite2018/private ... bruary.pdfstack написа: ↑11 фев 2022, 17:09Тези мисля, че са стари вече, примерно тук са писани Unlimited Special 41 и 45,99, а в приложението My A1 имам специални оферти Unlimited Special 40 и 45.
Точно тези са новите от 01.02.2022, за които по-горе питах дали някой може да качи условията.
Примерно не си личи кой план на каква скорост е ограничен нета.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Днес минах през ментела да разделя една фактура и питах каква оферта имат за мен за телефона за неограничен нет. Казаха ми 40мбит за 32лв, но бързах и не разпитах много подробности като дали е след онлайн плащане тази цена. Гледаха офертата от една таблица като тези от pdf-ите, но не мога да налучкам адреса.
Тук са условията на новите планове, но не и самата таблица:
https://media.a1.bg/newsite2018/private ... bruary.pdf
Може би е ставало въпрос за "Unlimited Special Plus 32". Дали спряха тия таблици да ги качват заради нас?
Може би е ставало въпрос за "Unlimited Special Plus 32". Дали спряха тия таблици да ги качват заради нас?
мани ги тия...zlostorko написа: ↑18 фев 2022, 14:12Днес минах през ментела да разделя една фактура и питах каква оферта имат за мен за телефона за неограничен нет. Казаха ми 40мбит за 32лв, но бързах и не разпитах много подробности като дали е след онлайн плащане тази цена. Гледаха офертата от една таблица като тези от pdf-ите, но не мога да налучкам адреса.
Vivacom Unlimited50 = за 30,99 лв (-1 отстъпка онлайн плащане)
така за 30 лв получаваш Неограничени мин. + Неограничени MB на максимална скорост
а за 24 лв = 2000 мин, 4 гб.
25 лв = 2000 мин. 8 гб
Какви са тия недоносчета?
В ментела дават за 21лв и 23лв съответно неограничени минути + 7000мб и 9000мб, а за 1-2лв не бих минал на вивата. Не че ментел са супер, но след толкова време при тях им знам долу горе всичките цигании.
-
- Регистриран: 01 май 2021, 00:22
Demkol не обиждай.
Добър ден на всички. Моля, някой ако знае, да сподели:
Имам два вивакомски клиентски номера с по два мобилни номера всеки от тях. Ако заплатя всички през "Моят Vivacom" , колко подаръка по 2000МБ ще получа и колко отстъпки по левче?
Благодаря предварително на отговорилите!
Имам два вивакомски клиентски номера с по два мобилни номера всеки от тях. Ако заплатя всички през "Моят Vivacom" , колко подаръка по 2000МБ ще получа и колко отстъпки по левче?
Благодаря предварително на отговорилите!
Според мен ще получиш за всеки номер отстъпка 1 лв. плюс бонус 2000 мб.
Здравейте, договорът на мой близък към Теленор изтича през месец май и започнахме да се оглеждаме за оферти.
В момента плаща 21 лева за Тотал+ и има 8ГБ интернет + неограничени минути.
На сайта излиза оферта Тотал+ за 23.99, който включва неограничени минути и 10+5ГБ интернет.
Въпросът е дали има по-добри оферти в момента и заслужава ли си да се чака до месец май да се гледат офертите през март, април и май?
В момента плаща 21 лева за Тотал+ и има 8ГБ интернет + неограничени минути.
На сайта излиза оферта Тотал+ за 23.99, който включва неограничени минути и 10+5ГБ интернет.
Въпросът е дали има по-добри оферти в момента и заслужава ли си да се чака до месец май да се гледат офертите през март, април и май?