Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Някой да е забелязал, че Yettel / Теленор повишиха месечните такси с над 5.5%? Уж трябваше да е с 3.3%. КЗП или на друго място?
сигурен ли си ?
неограничен интернет за 24 месеца на пълна скорост
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
А някакви минути за международни разговори? И колко е нета в роуминг?
Иначе като оферта звучи много добре.
Иначе като оферта звучи много добре.
-
- Регистриран: 21 май 2021, 14:05
Ето ги скритите предложения на А1 за този месец:
--> ниските планове --> https://media.a1.bg/newsite2018/private ... ention.pdf
--> високите планове --> https://media.a1.bg/newsite2018/private ... ention.pdf
А някой за Виваком няма ли такива оферти?
--> ниските планове --> https://media.a1.bg/newsite2018/private ... ention.pdf
--> високите планове --> https://media.a1.bg/newsite2018/private ... ention.pdf
А някой за Виваком няма ли такива оферти?
Здравейте,
Ако мнението ми не е за тази тема се извинявам и нека бъде преместено, но съм бесен!
Искам да пожелая на всички помиярчета които работят в мобилните оператори, да си дадат там разните бонусчета за лекарства!
Кога ще спрат да си изкарват таргетите с прее*аване на пенсионери и хора които не разбират? Няма ли комисия която да защитава тези хора и един път завинаги да се спре това?
Случаят е с Виваком:
Човек на 70+ години си губи телефона и отива при гореспоменатите за да му издадат копие на сим картата и да вземе нов телефон. И тия помияри го накарали да подпише договор за още една сим карта, защото новият телефон бил с две сим карти... Що за лай*ар трябва да си?!
В последствие разбрах, че във времето назад са му набутали ЧЕТИРИ! устройства за телевизия и за всяко едно се плаща допълнителна месечна такса...
Не знам що за ОРК трябва да си, че да си изкарваш бонусите като грабиш от пенсионерите с така или иначе смешните пенсии които взимат.
Ако мнението ми не е за тази тема се извинявам и нека бъде преместено, но съм бесен!
Искам да пожелая на всички помиярчета които работят в мобилните оператори, да си дадат там разните бонусчета за лекарства!
Кога ще спрат да си изкарват таргетите с прее*аване на пенсионери и хора които не разбират? Няма ли комисия която да защитава тези хора и един път завинаги да се спре това?
Случаят е с Виваком:
Човек на 70+ години си губи телефона и отива при гореспоменатите за да му издадат копие на сим картата и да вземе нов телефон. И тия помияри го накарали да подпише договор за още една сим карта, защото новият телефон бил с две сим карти... Що за лай*ар трябва да си?!
В последствие разбрах, че във времето назад са му набутали ЧЕТИРИ! устройства за телевизия и за всяко едно се плаща допълнителна месечна такса...
Не знам що за ОРК трябва да си, че да си изкарваш бонусите като грабиш от пенсионерите с така или иначе смешните пенсии които взимат.
Отврат са, прав си. По тази причина всички договори с мобилни оператори вкъщи подписвам (и плащам) само аз, всичко е на мое име. Аз еднолично раздавам СИМ картите на родата, забранил съм им да ходят до Офиси на моб.оператори, само тъщата ми се опъва, прави се на "независима", ама да видим кога ще я излъжат някой път.tndrrr написа: ↑09 мар 2022, 13:13Човек на 70+ години си губи телефона и отива при гореспоменатите за да му издадат копие на сим картата и да вземе нов телефон. И тия помияри го накарали да подпише договор за още една сим карта, защото новият телефон бил с две сим карти... Що за лай*ар трябва да си?!
Подкрепям те напълно, бабата плащаше два домашни интернета защото не разбира и някой се възползва да си прави таргетиtndrrr написа: ↑09 мар 2022, 13:13Здравейте,
Случаят е с Виваком: