Apple представи iPhone SE с 5G и процесор A15
Re: Apple представи iPhone SE с 5G и процесор A15
.
Последна промяна от npet на 10 окт 2022, 10:47, променено общо 1 път.
-
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Как се променят времената. Навремето като купих HTC Desire HD с 4.3 инчов дисплей си беше огромна тухла. После пък ноута с 5.3 инчов беше все едно си помъкнал телевизор. Сегашния ноут даже не може да намериш джоб, в който да го носиш. Сега под 5 инча са мини-версиите.exgrigor написа: ↑08 мар 2022, 21:29За какво ми е този бърз процесор на 4.7 инча…За мен този размер дисплей е малък и остана в миналото като се има предвид за какво се ползват смартфоните в наши дни.Дали ще можеш да четеш и гледаш нормално,да пишеш мейл,да играеш игри или не дай си боже да отвориш някой excel.Отдавна мина времето,когато телефоните се използваха само за разговори и игри на змията…
2022 година с такъв дизайн.. тия срам нямат ли ?
Apple обяви iPhone SE с 5G и процесор A15
Телефонът въобще не е лош. Проблем е цената. Тук вероятно ще започва от 900-950 лв. А за 100 лв повече може да се купи 12 мини. Ако беше, както се говореше, да започва от 299 долара и при нас да излезе на 650-700 лв, щеше да е съвсем друга бира.
-
- Регистриран: 08 мар 2022, 19:28
Re: Apple обяви iPhone SE с 5G и процесор A15
Аз си ползвам 8цата до този момент! Да, батерията е тотално, зле, но винаги го държа на безжично зарядно, когато не го ползвам, в колата също е на такова зарядно, на много МЕСЕЦИ разговори е, но продължавам да си го ползвам, защото е крайно удобен за мен, и намирам това, че не целия дисплей е екран и това също е много удобно, защото мога да го хващам по- стабилно, без да се притеснявам, че ще натисна нещо, което не трябва... НО да изкарат ВТОРИ СЕ с този дизайн си е малоумна история! Цената ще е висока и не виждам как може да направят такава тъпотия! Скоро ще сменя батерията на 8цата и ще карам с нея, докато мога!