chilko, виждам, че разбираш от сателитни чинии и имаш достъп до руски телевизии - значи гледаш руските новини, гледаш предаванията на Скабеева, Попов, Киселев, Соловьев, Симоньян, Шейнин и онлайн заседанията на Руската Дума. Това означава, че не си зомбиран от българските СМИ, като повечето българи. Затова не мога да разбера, ЗАЩО? отричаш неща, написани от мен по-горе, след като информацията за тях черпя от руските телевизии, нарочно забранени в България, за да не се чува алтернативна гледна точка, за по-лесно оглупяване на българите.
Sony прекратява всички PlayStation продажби в Русия
Re: Sony прекратява всички PlayStation продажби в Русия
chilko, виждам, че разбираш от сателитни чинии и имаш достъп до руски телевизии - значи гледаш руските новини, гледаш предаванията на Скабеева, Попов, Киселев, Соловьев, Симоньян, Шейнин и онлайн заседанията на Руската Дума. Това означава, че не си зомбиран от българските СМИ, като повечето българи. Затова не мога да разбера, ЗАЩО? отричаш неща, написани от мен по-горе, след като информацията за тях черпя от руските телевизии, нарочно забранени в България, за да не се чува алтернативна гледна точка, за по-лесно оглупяване на българите.
Може ли да попитам, един въпрос имам, ако може? За Нетфликса, може ли да ми се обясни защото бих искал безплатно да мога да влизам в Нетфликс, но не знам дали ще ме пуснат на входа? Ако Русия има решение по този и други въпроси за ентертеймънт проблемите на модерния руски гражданин, бих се радвал България да бъде въведена към тази нова система на управление ... но без войни разбира сеNik21 написа: ↑11 мар 2022, 09:52Изброеното от теб вече се произвежда от Китайците. В Русия е отменено авторското право, интелектуалната собственост, лицензии, патенти и всички друго. Netflix и HBO ще се излъчват в Русия безплатно. В Русия 412 Боинга взети на лизинг от САЩ, (за "Аерофлот"), се конфискуват в полза на държавата, резервни части за тях вече са договорени от Казахстан, (всъщност частите ще са китайски).
Заблокираните карти Мир pay отново работят по целия свят благодарение сдвояването им с UnionPay. Русия много бързо парира нанесените щети, явно Мишустин се е подготвил добре.
https://mir24.tv/articles/16499617/kart ... vsemu-miru
Колега portis10, не знам как точно ще става отнемането на интелектуалната собственост. Скоро Думата ще разглежда такъв закон, ще видим.
"Закон об отмене интеллектуальной собственности стран-агрессоров в РФ" стала одной из мер, предложенных депутатом Государственной Думы Михаилом Делягиным"
"Данная мера будет носить временный характер на период ограничений. Она НЕ будет распространяться на компании, реализующие в России свои товары, работы, услуги, в том числе производящие свою продукцию в нашей стране. Таким образом, речь идет не о "пиратстве", а о симметричной мере в отношении компаний, которые не выполнили контрактные и иные обязательства перед нашей страной.
https://www.comnews.ru/content/219179/2 ... ozicii-net
Филмите в руския Нетфликс и HBO са 100% дублирани на руски език , без субтитри. Така че, без перфектен руски не ти вършат работа.
-
- Регистриран: 01 май 2021, 00:22
board национализация ще има завиждай, руснак съм яд ли те е?
Дори напротив, успокоява ме, че българин не повтавя тези мантри и почва да звучи по разбираемо. Аз проблем с национализацията нямам, но руския народ ще има, когато целия световен бизнес се оттегли. Знам че вярвате, че сте си самодостатъчни, но не е така, предсотят огромни икономическо трусове.
Какво значение има къде се произвежда дадена стока, когато компанията създател преценява къде ще я дистирбутира.
Netflix ще се излъчва , къде ще се излъчва, по телевизията ли? Да не почнат да излъчват и Spotify по радиото?
Руската пропаганда не ме интересува особено след като блокираха и малкото останали независими медии в страната. След спирането на Ехото на Москва и Дождь от руските следя само Медуза и Новая газета.Nik21 написа: ↑11 мар 2022, 17:51chilko, виждам, че разбираш от сателитни чинии и имаш достъп до руски телевизии - значи гледаш руските новини, гледаш предаванията на Скабеева, Попов, Киселев, Соловьев, Симоньян, Шейнин и онлайн заседанията на Руската Дума. Това означава, че не си зомбиран от българските СМИ, като повечето българи. Затова не мога да разбера, ЗАЩО? отричаш неща, написани от мен по-горе, след като информацията за тях черпя от руските телевизии, нарочно забранени в България, за да не се чува алтернативна гледна точка, за по-лесно оглупяване на българите.
По-важното е кога ще се спре разпространението на руска пропаганда тук? Не мога да разбера тази незнайна любов и симпатия на българите към Русия (особено към този болен мозък, наречен Владимир Путин). Все едно ни е генетично заложена. Национализацията не решава никакви проблеми, а напротив - създава още повече. И също така тези, които искат да гледат филми и сериали на аванта - безплатен обяд НЯМА. И за тези, които си мислят, че съм поредният предател - господа, май не осъзнавате, че всъщност вие сте такива. Моят съвет е да мислете за вас самите и за вашата си страна, а не за нещо чуждо, дето хал хабер си нямате.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black