Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
А1 имат и план за 20 лева при пренос от друг оператор към тях и неограничен нет и разговори на максимална скорост в 4г. И се чудя дали не премина към тях
Да. За 10лв и неограничени минути ли очакваш?
Само в офис ли го дават? Че не виждам такава опция в сайта и моя профил
В офис ми го дадоха. Според каката в офиса, за да се отключи тази оферта трябва да се преподпише някой договор, който е на твое име към тях. Не знам дали ме баламосва, но предложи да преподпиша ТВ + Интернет, който бях преподписал декември. Т.е. удължих го с още 4 месеца, което ми се стори безобидно. Ще ми е интересно някой да каже дали и на него са му искали да преподпише нещо или тази кака си е гонила таргетите.
Задължително искат да се преподпише някоя от услугите, които ползвате.
На мен също ми дадоха днес Surf Unlimited Special - 10лв в магазин.
Споменаха и за някаква оферта 170 канала ТВ + 100Мbit интернет домашен за 20лв., но понеже не се интересувам не разбрах точно какви са условията.
Споменаха и за някаква оферта 170 канала ТВ + 100Мbit интернет домашен за 20лв., но понеже не се интересувам не разбрах точно какви са условията.
Последна промяна от foxer на 04 май 2022, 15:32, променено общо 1 път.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
А каква му е цената на този сърф след изтичане на договора?
15лв., но ограничен обем на 5Г на максимална скорост, тоест няма да става ако не се преподпише.
Аз искам да питам някой да е забелязал проблеми със скоростта в 4G мрежата на мтел. Преди клетката до нас държеше без проблем 100Мbit на 4Г, смениха я преди месец на 5Г и сега установявам, че едвам вдига 10Мbit.....
Аз искам да питам някой да е забелязал проблеми със скоростта в 4G мрежата на мтел. Преди клетката до нас държеше без проблем 100Мbit на 4Г, смениха я преди месец на 5Г и сега установявам, че едвам вдига 10Мbit.....
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Така ли.nbamrvolte написа:Ето и една скорост от менИзпратено от моят DUB-LX1 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят DUB-LX1 с помощта на Tapatalk