Преди два месеца сключих нов договор за А1 нет 50 на цена 6.19лв. /с индексацията/, при положение че имам интернет от А1 на друг адрес. Но подчертавам, нов договор, не преподписване. Моя съвет е да посетите офис да Ви го предложат.
Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
-
- Регистриран: 21 май 2021, 14:05
Тази оферта има ли я още, не мога да я намеря? Или е нещо било временна промоция?Здравейте,някой преподписвал ли е скоро интернет-50мб за 6лв към А1
Има я но няма никъде да я видите. Само на място като нов абонат.
Благодаря,звъннах на 123,свързаха ме с отдела който ми трябва,без проблем се договорих да преподпиша,ще пратят анекса до офис на куриер след 3 дни.Предложиха и за 13 и нещо лв -75мб,но аз не искам.По-удобно ми е през оператор,отколкото през магазин ,отивам,чета на спокойствие и имам срок да се откажа,ако са некоректни.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Здрасти. Схемата е само с преподписване чрез анекс. Иначе по договор условията след изтичане на 24 месец се променя само таксата от 6 на 8лв, което също не е зле и си оставаш на безсрочен.osil написа: ↑01 юни 2022, 15:51Благодаря,звъннах на 123,свързаха ме с отдела който ми трябва,без проблем се договорих да преподпиша,ще пратят анекса до офис на куриер след 3 дни.Предложиха и за 13 и нещо лв -75мб,но аз не искам.По-удобно ми е през оператор,отколкото през магазин ,отивам,чета на спокойствие и имам срок да се откажа,ако са некоректни.
Да,преподписах за още 24месеца на същите условия
Здравейте, някой запознат ли е със скритите оферти на А1 за Нет и ТВ в сегмента 30-40 лв.
Предложиха ми:
- Пълен пакет ТВ + Нет 300 - 55,21 лв. (от 1 юли се оскъпява с 2,78 лв.)
- ТВ 200 + Нет 300 + Пакет Макс спорт, който не може да се махал 33,99 лв. (от 1 юли се оскъпява с 1 лв.)
- Ресет на договора ми А1 Премиум 200 - Старият им премиум пакет с HBO, Диема, без 4К канали, без Макс спорт за 36,56 лв. (от 1 юли се оскъпява с 2 лв.)
Има ли нещо по-добро или да ресетвам договора си? Опция е Виваком, но мисля нямат скрити оферти освен от сайта им с промоция 6 месеца по 1 лв. и след това стандартната такса.
Предложиха ми:
- Пълен пакет ТВ + Нет 300 - 55,21 лв. (от 1 юли се оскъпява с 2,78 лв.)
- ТВ 200 + Нет 300 + Пакет Макс спорт, който не може да се махал 33,99 лв. (от 1 юли се оскъпява с 1 лв.)
- Ресет на договора ми А1 Премиум 200 - Старият им премиум пакет с HBO, Диема, без 4К канали, без Макс спорт за 36,56 лв. (от 1 юли се оскъпява с 2 лв.)
Има ли нещо по-добро или да ресетвам договора си? Опция е Виваком, но мисля нямат скрити оферти освен от сайта им с промоция 6 месеца по 1 лв. и след това стандартната такса.
Здравейте!От А1 ми предложиха интернет и тв( интерактивна) ,нета е 75 мб/с като лоялен клиент за 27 лв ,което включва и Макс спорт.Без Макс е 20 лв.Телевизийте са над 170 канала.Та въпроса ми е бива ли я телевизията и интернета.Сега плащам 26 лв но без спортни.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Има ли още нещо за домашен интернет при А1, или само стандартните планове от сайта? Договорът ми почти изтича, а не ми е звънял никой; от сайта също отдавна са свалени pdf-ите с актуалните планове за настоящи клиенти.
Че не ми се занимава напразно с тези в офисите и да ходя само ако има смисъл.
Че не ми се занимава напразно с тези в офисите и да ходя само ако има смисъл.