Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Обади ми се някаква ментелка да ме офертира за Unlimited Special 23 plus, но твърдеше, че скоростта остава неограничена (4g само) през целия период на договора. Или има някаква промяна този месец или ме пусна по пързалката. Ще видим като дойде договора.
-
- Регистриран: 01 май 2021, 00:22
Някой знае ли как да мина на изброените планове на Виваком от изтекъл договор на А1?bari1 написа: ↑19 май 2022, 18:01Виваком- 14,49лв. 800мин.+800МВ или 16,49 лв. 2000мин, 4000МВ+(4000МВ за 1г). или 18,49лв. неограничени минути, 6000МВ.+(6000МВ за 1г). Ако ИМАТЕ активна услуга в А1 по добре се прехвърлете в А1 на плана за 20лв. всичко - неограничено. Условието е да преподпишете съществуващият договор, който ИМАТЕ в А1 за 24м. и се добавя прехвърленият номер от другият оператор като нова услуга за срок от 24м. и цена- 20 лв.
Пич, нормален ли си? Или и мен ще съдиш
Четох такъв скорошен договор,пише неограничени MB на максимална скорост за България за 24 месеца
Стандартна максимално достижима скорост на сваляне(download) в мрежата на оператора до 20Mbps
Така че устройва ли те?
T.e. след 2 години пада на 20мбита? Ако е така е супер за 23 -2лв за онлайн плащане.
Ами не е така има 4 неща:МБ на максимална скорост промоционални за 24месеца- неограничени.МБ стандартни на максимална скорост- 7000.Стандартна максимална достижима скорост на сваляне в мрежата на оператора(download)до 20Mbps.Промоционална максимална скорост за обмен данни първите 12 месеца-неограничена(това също го пише).Аз го тълкувам за сърфиране макс скорост без ограничения,за сваляне на някакви неща ограничено до 20mbps,след 1година.Някой по-запознат да каже и аз не съм сигурен
Все тая, чак в началото на другата седмица ще разбера. Но видя ли 20мбит след първата година ще го върна - не защото не ме устройва, а защото трябва да ги научим да не лъжат. Ще съм оптимист обаче и ще изчакам да видя какво са написали. Не е изключено да има някаква промяна в тези планове от този месец.
-
- Регистриран: 01 май 2021, 00:22
zlostorko не обиждай
Та кога ще се видите в съда