Samsung Galaxy Z Flip4 и Fold4 идват с подобрения в ключови области
Re: Samsung Galaxy Z Flip4 и Fold4 идват с подобрения в ключови области
Вие още не сте видели телефона на живо и знаете колко ще е голяма гънката, та чак и пари да ви дават, няма да го вземете пък.
В ревютата издържа повече от сегашната Ултра, има ярък дисплей като на актуалния айфон, водоустойчив е, камерата му се справя отлично - не мога да разбера какво повече се иска от сгъваем телефон с най-новия процесор и на цената на айфон?
В ревютата издържа повече от сегашната Ултра, има ярък дисплей като на актуалния айфон, водоустойчив е, камерата му се справя отлично - не мога да разбера какво повече се иска от сгъваем телефон с най-новия процесор и на цената на айфон?
Поне да не прилича на използвана банкнота като го отвориш с гънката в средата.
Не е нужно да си го виждал за да знаеш, че е така - навсякъде по ревютата казаха, че гънката е като предишните.
Не е нужно да си го виждал за да знаеш, че е така - навсякъде по ревютата казаха, че гънката е като предишните.
Кое е това ревю, в което се казва, че гънката е като миналогодишната? Защото Самсунг показаха, че е по-малка.
А и никой не ви кара насила да си купувате такъв телефон.
Ето тук:
Маркес споменава на 5:40, че гънката е същата като миналогодишната.
Те самсунг много неща обичат да казват, които в последствие се оказва, че не са верни - маркетинг.
Иначе да, няма да го купувам, но както е споменавано много пъти във форума - тук се дискутират телефони и се изразява мнение за тях.
Те самсунг много неща обичат да казват, които в последствие се оказва, че не са верни - маркетинг.
Иначе да, няма да го купувам, но както е споменавано много пъти във форума - тук се дискутират телефони и се изразява мнение за тях.
Извинявай, но кой е този, че да споменава, без да сравнява?ka3anova написа: ↑22 авг 2022, 10:03Ето тук:
Предпочитам да вярвам на очите си и "маркетинга" на фирмата производител, защото не са казали, а показали - има огромна разлика между двете неща:
https://nixanbal.com/nova-snimka-pokazv ... amo-fold-3
Иначе всеки е свободен да харесва каквото си иска, защото едни не харесват дупки в дисплеите, други котлони на камерите, трети ночовете и т.н.
Е хубу де, попита в кое ревю го казват, показах.
Някой получи ли вече Фолда?
При мен статусът на поръчката не е мръднал от събота - приет за обработка, а уж вчера ми беше датата на доставка като го поръчвах.
При мен статусът на поръчката не е мръднал от събота - приет за обработка, а уж вчера ми беше датата на доставка като го поръчвах.
А кой е пък леденият ice... Аз не очаквам да има разлика в сгъвката. А и като видях преди месец на един познат ква цепка има в средата... Мерси. Уж се сменяла гаранционно, ама в България си плащаш за нов фабричен протектор. Аз ще си изчакам още няколко поколения. Да видим ще има ли нещо по така. Да не говоря, че новия фолд на Xiaomi ми харесва много повече...Spikul написа: ↑22 авг 2022, 10:58Извинявай, но кой е този, че да споменава, без да сравнява?ka3anova написа: ↑22 авг 2022, 10:03Ето тук:
Хайде, хайде, та в Шаоми ползват точно поколението дисплей на Фолд 3, докато новото поколение във Фолд 4 е с 50% по-здраво.
Обаче наистина не разбирам как може да се предпочете телефон само заради дизайна и да се пренебрегне водоустойчивост, поддръжка на стилус и двойно по-дълга софтуерна поддръжка? То не, че сте тръгнали да си купувате и Шаомито де, ама хейт да става
Обаче наистина не разбирам как може да се предпочете телефон само заради дизайна и да се пренебрегне водоустойчивост, поддръжка на стилус и двойно по-дълга софтуерна поддръжка? То не, че сте тръгнали да си купувате и Шаомито де, ама хейт да става