Samsung Galaxy Z Flip4 и Fold4 идват с подобрения в ключови области
Re: Samsung Galaxy Z Flip4 и Fold4 идват с подобрения в ключови области
Просто фолда на Xiaomi ми харесва повече. Да не говорим за фолда на huawei... Ама без гугъл не става, но с флагманска камера, която ми е важна. Стилиус с външен кейс дето става тухла с него... Все едно s21u със стилус.
Фолда на Самсунг ще го призная като му сложат вградена писалка и камера от ултра серията, пък ако ще и миналогодишна. Видяхме от другите производители, че не е проблем да се направи. Самсунг обаче сипват с чаена лъжица.
Фолда на Самсунг ще го призная като му сложат вградена писалка и камера от ултра серията, пък ако ще и миналогодишна. Видяхме от другите производители, че не е проблем да се направи. Самсунг обаче сипват с чаена лъжица.
Последна промяна от Вито на 26 авг 2022, 10:44, променено общо 1 път.
Къде видя флагманска камера в Шаомито, като сензора му е дори по-малък от на Фолда?Вито написа: ↑25 авг 2022, 11:53Просто фолда на Xiaomi ми харесва повече. Да не говорим за фолда на huawei... Ама без гугъл не става, но с флагманска камера, която ми е важна ми е от стилиус с външен кейс дето става тухла с него. Все едно s21u със стилус.
Фолда на Самсунг ще го призная като му сложат вградена писалка и камера от ултра серията, пък ако ще и миналогодишна. Видяхме от другите производители, че не е проблем да се направи.
И къде видя вградена писалка в сгъваем телефон?
А къде забравяш водоустойчивостта?
Ако искаш вградена писалка и по-голям сензор (който не може да работи с dual pixel автофокус и му трябва поне лазерен автофокус), то тогава теглото пък ще мине 300 грама и дебелината ще е доста повече.
На мен не ми пречи такова тегло, но Самсунг са преценили да не го прави.
Та сега ми се обадиха и след понеделник ще получа телефона и тогава ще видя как са се справили от Самсунг.
Включих се и аз в преордъра, в последния момент, с едно флипче за половинката. Да го видим как ще се справя.
По принцип ти казвам, че има фолдове с много по-добри камери от на Самсунг - Vivo X Fold, че и ZEIZZ оптика. Щом тея могат да пернат перископна камера, не виждам причина и Самсунг да не могат. Когато искаш можеш. Когато искаш едвам едвам да внедряваш пак можеш, щом и така се купува...
Вградена писалка няма, каза аз кога бих купил фолд, не писалки с кейсове.
Кое е по-доброто на камерата на Vivo X Fold, като сензорът е по-малък?Вито написа: ↑26 авг 2022, 10:42По принцип ти казвам, че има фолдове с много по-добри камери от на Самсунг - Vivo X Fold, че и ZEIZZ оптика. Щом тея могат да пернат перископна камера, не виждам причина и Самсунг да не могат. Когато искаш можеш. Когато искаш едвам едвам да внедряваш пак можеш, щом и така се купува...
Това с перископите е ала-бала, защото най-евтината сапунерка прави в пъти по-качествени снимки от перископичните изгъзици и мазаници.
След някой година Самсунг като благоволят да сложат перископ у фолда, друга песен ще пееш.
Именно, нямаш у фолда.
Нямам, а и съм преценил, че не ми трябва. До сега в Ултрите съм ползвал най-много 5 пъти перископипните и ултраширокоъгълните камери. Просто за мен са супер калпави и непрактични. Снимам само с основния сензор и не ми дреме за останалите два миниатюрни сензора и за това смятам, че новия Фолд ще ми е екстра.
Както казах, предимствата пред останалите са доста - нов здрав и ярък дисплей, голям живот на батерията, голям сензор, водоустойчивост и подръжка на стилус. Другото са чисто субективни усещания за красота и гънки.