Samsung Galaxy Z Flip4 и Fold4 идват с подобрения в ключови области
Re: Samsung Galaxy Z Flip4 и Fold4 идват с подобрения в ключови области
След зума на 22 ултра, основен телефон без тези качества няма да си купя. Ти не ползваш, но аз си снимам. Всеки си преценява. Като не ти трябва, защо си си купил ултрата? По добре е да го има и да не ползваш, или да го няма, но да искаш да ползваш и да не можеш... Поддръжка на стисул без вграден стилус, за мен не е оферта.
Много добре помня как надълго и широко обясняваше как твоя Note 10+ правел същите снимки като Note 20 Ultra. Сега по същия начин пък обясняваш как твоята Ултра е ненадмината заради зуума на 10МР-вото миниатюрно сензорчеВито написа: ↑27 авг 2022, 08:07След зума на 22 ултра, основен телефон без тези качества няма да си купя. Ти не ползваш, но аз си снимам. Всеки си преценява. Като не ти трябва, защо си си купил ултрата? По добре е да го има и да не ползваш, или да го няма, но да искаш да ползваш и да не можеш... Поддръжка на стисул без вграден стилус, за мен не е оферта.
Няма лошо, Фолда е смотан, с гадна гънка, лоша камера и грозен дизайн. За нищо на света не си го купувайте
Точно така. Набута една камара пара. Радвай му се. До ся опяваше у всички теми как камерата ти била най-важна. Е видяхме. И да не забравиш едно селфи да качиш от скритата камера.
Е, набутах се точно толкова, колкото ти се набута за новата Ултра, която трета година ползва едни и същи камери и хардуер
Пък камерата ми е доста по-голяма от "великолепната" камера на Note 10+, така че не ме мисли мен.
Плюй си наволя модел, който нямаш, свикнали сме ти вече
И така, който наистина иска да научи нещо за телефона с реални измервания и не толкова субективни усещания, нека прочете това обстойно ревю:
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy ... w-2468.php
Има доста стойности и Фолд 4 се оказва с изключително ярки и енергоспестяващи дисплеи, надвишаващи на моменти яркостта на актуалния айфон - над 1000 нита реално измерена яркост. За сравнение са дадени и китайските конкуренти, които са с около 500 нита яркост.
Снимки също има качени, както и съпоставка на режим 50 МР с висока детайлност и такъв без тази функция. Има доста неща, но все пак има и субективност като усещания.
А това е първото видео с тест на здравината на Фолд 4, който се справя учудващо добре:
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy ... w-2468.php
Има доста стойности и Фолд 4 се оказва с изключително ярки и енергоспестяващи дисплеи, надвишаващи на моменти яркостта на актуалния айфон - над 1000 нита реално измерена яркост. За сравнение са дадени и китайските конкуренти, които са с около 500 нита яркост.
Снимки също има качени, както и съпоставка на режим 50 МР с висока детайлност и такъв без тази функция. Има доста неща, но все пак има и субективност като усещания.
А това е първото видео с тест на здравината на Фолд 4, който се справя учудващо добре:
Самата технология на дисплея на Фолда ли не позволява повече пиксели за инч ? Доста малко ми се виждат за амолед дисплей .
Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro
Днес взех телефона и напълно оправда очакванията ми. Още не мога да генеразлизирам, но съм приятно изненадан и успя да ме грабне веднага.
Чакаме ревю скоро :р