Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Това го знам. Въпроса е какво предлагат А1 след пренос.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
След като ми изтече 2 годишния договор към Yettel ще продължат ли да ми предлагат специални оферти или стандартно само това което е в сайта?
Ако си избрал да ти предлагат в договора или отметките при регистрация на профила ще ти предложат.
Пренос от Виваком тъм Yettel - 20.99 - план Тотал макс - неограничени минути, неограничен интернет в лимит 50 Mbps, без мунути за EC и дигитални услуги + 18500MB в роуминг
За преподписване към Виваком - 24.99 - Unlimited 50 - неограничени смс, разговори, неограничен интернет в лимит 50 Mbps, 200 минути в ЕС, TIDAL HiFi и 128GB PCloud + EON mobile app 60 канала + 17000MB в роуминг - това беше по-доброто предложение за мен, но поради проблеми с обхвата в определено населено място, трябваше да ги сменя - за 4 години не си мръднаха пръста
bai_ivan написа: ↑31 авг 2022, 15:26Как ти дадоха цена от 24.99 лв за Unlimitеd 50, за преподписване от Виваком? На мен ми дадоха само 30.99 лв за този план, в края на септември ми изтича договора. Плащам всеки месец към Виваком около 150 лв. - три мобилни карти, два интернета и две телевизии.ivo0mega написа: ↑31 авг 2022, 14:43
За преподписване към Виваком - 24.99 - Unlimited 50 - неограничени смс, разговори, неограничен интернет в лимит 50 Mbps, 200 минути в ЕС, TIDAL HiFi и 128GB PCloud + EON mobile app 60 канала + 17000MB в роуминг - това беше по-доброто предложение за мен, но поради проблеми с обхвата в определено населено място, трябваше да ги сменя - за 4 години не си мръднаха пръста
Ако споделиш опит ще съм благодарен.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Ilian K написа: ↑31 авг 2022, 19:28Просто като навсякъде, за преподписване се предлага винаги нещо с поне левче по-скъпо от настоящия план.bai_ivan написа: ↑31 авг 2022, 15:26Как ти дадоха цена от 24.99 лв за Unlimitеd 50, за преподписване от Виваком? На мен ми дадоха само 30.99 лв за този план, в края на септември ми изтича договора. Плащам всеки месец към Виваком около 150 лв. - три мобилни карти, два интернета и две телевизии.ivo0mega написа: ↑31 авг 2022, 14:43
Затова винаги казвам че е важно човек да подписва на договори, при които условията са приемливи и след изтичане, за да не му извиват ръцете на човек. При Вива поне това е хубавото, че тези планове отговарят на тези условия - все пак 40 лв безсрочно е съвсем приемливо, поне при днешните цени.
При мен са също 2 пакета нет с тв и 2 телефона.ivo0mega написа: ↑31 авг 2022, 14:43
Как ти дадоха цена от 24.99 лв за Unlimitеd 50, за преподписване от Виваком? На мен ми дадоха само 30.99 лв за този план, в края на септември ми изтича договора. Плащам всеки месец към Виваком около 150 лв. - три мобилни карти, два интернета и две телевизии.
Три месеца преди подписване ми се обадиха за 30.99, в последния месец ми излезе 24.99 в сайта при избор на номера при плановете. Същото беше с избор на телефон, трябва да си логнат, избираш номера и тогава ти изписва актуалната оферта за твоя номер.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Вижте в Сърбия какъв план има с предимство за хора, които предпочитат интернет пред минути!
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
1999RSD = 33лв.(и стотинки)ligaeuropa написа: ↑04 сеп 2022, 22:04Вижте в Сърбия какъв план има с предимство за хора, които предпочитат интернет пред минути!
40GB на макс. скорост после 2Mb/s(мегабайта ли трябва да е?)
С устройство
24 месеца договор
Кое му е изгодното?
остави ги.. видят някакви числя и вече било изгодно, както в Англия "всичко неограничено" та те телефонен разговор не могат да проведат, иначе всичко неограничено В Бг ънлимитед плановете са високи за тия параметри трябваше най-много да са по 30лева Колкото беше между другото и първият ми мобилен план преди 22г. на разговор 36 ст на минута ама сегашните забравят за какво плащахме преди години иначе сега им било скъпо, при това със заплата 400 лева тогава
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Е ако сравняваме с тукашния Ментел, пак е по-добре. Тук за 40 лв имаш на 50 мб/с, а след изтичане някакви мизерни 15ГБ за 46. А за по-малко пари нищо няма (За 35 имаш 20 ГБ, които след изтичане стават 10 при цена 40). Така че там е поне 100% по-изгодно.JKRL написа: ↑04 сеп 2022, 23:251999RSD = 33лв.(и стотинки)ligaeuropa написа: ↑04 сеп 2022, 22:04Вижте в Сърбия какъв план има с предимство за хора, които предпочитат интернет пред минути!
40GB на макс. скорост после 2Mb/s(мегабайта ли трябва да е?)
С устройство
24 месеца договор
Кое му е изгодното?
Последна промяна от defierofodds на 05 сеп 2022, 11:11, променено общо 1 път.