Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 01 май 2021, 00:22
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
не обиждайте А1, те са най-добрите
порзвам сръбска картаligaeuropa написа: ↑04 сеп 2022, 22:04Вижте в Сърбия какъв план има с предимство за хора, които предпочитат интернет пред минути!
за 300 дин окоро 5,00лв
неограничени разговори
1024 интернет
10240 за фейс чат и др
и смс 50бр
Този план за 24.99 лв. е за целия срок или само за първата година. На мен все още не ми излиза тази оферта, въпреки че договора свършва в края на септември. Излиза ми оферта 26.99 за първите 12 месеца, после 30,99 лв. Говорим за Вивавком, да не стане объркване.bai_ivan написа: ↑31 авг 2022, 21:15При мен са също 2 пакета нет с тв и 2 телефона.ivo0mega написа: ↑31 авг 2022, 14:43
Как ти дадоха цена от 24.99 лв за Unlimitеd 50, за преподписване от Виваком? На мен ми дадоха само 30.99 лв за този план, в края на септември ми изтича договора. Плащам всеки месец към Виваком около 150 лв. - три мобилни карти, два интернета и две телевизии.
Ако споделиш опит ще съм благодарен.
Три месеца преди подписване ми се обадиха за 30.99, в последния месец ми излезе 24.99 в сайта при избор на номера при плановете. Същото беше с избор на телефон, трябва да си логнат, избираш номера и тогава ти изписва актуалната оферта за твоя номер.
При мен излиза само 30.99 план. Това ми предлагат и с обаждане. Като казах, че А1 ми дават същото за 20 лева, пита дали за целия срок и ми пожела приятен ден.Ilian K написа: ↑08 сеп 2022, 10:31Този план за 24.99 лв. е за целия срок или само за първата година. На мен все още не ми излиза тази оферта, въпреки че договора свършва в края на септември. Излиза ми оферта 26.99 за първите 12 месеца, после 30,99 лв. Говорим за Вивавком, да не стане объркване.bai_ivan написа: ↑31 авг 2022, 21:15При мен са също 2 пакета нет с тв и 2 телефона.ivo0mega написа: ↑31 авг 2022, 14:43
Как ти дадоха цена от 24.99 лв за Unlimitеd 50, за преподписване от Виваком? На мен ми дадоха само 30.99 лв за този план, в края на септември ми изтича договора. Плащам всеки месец към Виваком около 150 лв. - три мобилни карти, два интернета и две телевизии.
Ако споделиш опит ще съм благодарен.
Три месеца преди подписване ми се обадиха за 30.99, в последния месец ми излезе 24.99 в сайта при избор на номера при плановете. Същото беше с избор на телефон, трябва да си логнат, избираш номера и тогава ти изписва актуалната оферта за твоя номер.
И 25.99 за първата година с устройство. Не 24.99. Договорът ми изтича на 01.12. Виваком.
Имате ли идея какво ще ми предложат Виваком за пренос от Йетел?Нещо с неограничен интернет?
Здравейте! Влязох в последните 3 месеца от договора ми и тези ми се появиха за преподписване.
Леко разочароващо, защото ulimited 50 гледам, че за по 30лв са го давали на други.
Дали има шанс другия месец да ми предложат по-добри оферти?
Леко разочароващо, защото ulimited 50 гледам, че за по 30лв са го давали на други.
Дали има шанс другия месец да ми предложат по-добри оферти?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Кога е най-изгодно да се преподпише договор с оператора? В края на отчетния период или в началото? На 15-ти всеки месец е при мен, а искам да подпиша нов договор с нов план?
Абонаментният план Unlimited 50 за 24,99 лв. за първата година и 30,99 лв. за втората кога се предлага? Какви услуги трябва да има клиента, за да му предлажат този план? За момента ми го предлагат само за 30,99 лв.
На мен ми го предложиха само през втория от последните 3 месеца. През първия и третия само на 30.99 лв.
Каква ви беше месечната такса на стария план?