Къде го видяхте това 10 ГБ? Аз го намирам само за data плановете. На другите планове може и по-малко да е, никаква яснота няма.vanci1990 написа: ↑14 сеп 2022, 18:19Като цяло добри планове, отдавна трябваше да се плаща за скорост, а не за трафик - използвано количество мегабайти. Но... Това "Но", ме замисля много. Трафикът за нормално ползване е 10 GB дневно, едва ли някой би направил толкова, но пък ако си някъде където няма Wi-Fi и гледаш мобилна телевизия и/или няколко филма в 4к да речем, би било възможно и да се достигнат. 5000 съобщения на месец, хм, тук наистина нещата вече са на кантар, но пък кой нормален човек ще изпрати 5000 съобщения?! Няма международни минути, тук вече е огромно влошаване - поне за мен, не че говоря много с чужбина и не че няма приложения за тази цел, но си ги ползвах минутите. На хубавото лошо не мога да кажа, радвам се че най - после има и такива планове, но махането на международните минути за мен е стъпка назад.
VIVACOM вече предлага само неограничени планове
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: VIVACOM вече предлага само неограничени планове
Е, малко с скрито, но се рових навсякъде в сайта и .
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
Не знам това дали важи за тези планове точно, все пак там съвсем друго пише, че трябва ти да си поискаш възстановяване чрез мейл.
Нещо хич не им вярвам с тези увъртания, замязаха на ментел.
Последна промяна от defierofodds на 14 сеп 2022, 21:34, променено общо 1 път.
https://www.vivacom.bg/bg/business/ceni ... i-uslovijadefierofodds написа: ↑14 сеп 2022, 21:19Не знам това дали важи за тези планове точно, все пак там съвсем друго пише, че трябва ти да си поискаш възстановяване чрез мейл.
Нещо хич не им вярвам с тези овъртания, замязаха на ментел.
Мисля че доста "пасти" трябва изядат за да заприличат на А1.
-
Ами ето, последната точка противоречи на тази. Според мен става дума за две отделни ограничения. Първото е автоматично като минеш 10ГБ на ден, а другото е ако не ги кефиш на месечна или годишна база колко си употребил.vanci1990 написа: ↑14 сеп 2022, 21:28https://www.vivacom.bg/bg/business/ceni ... i-uslovijadefierofodds написа: ↑14 сеп 2022, 21:19Не знам това дали важи за тези планове точно, все пак там съвсем друго пише, че трябва ти да си поискаш възстановяване чрез мейл.
Нещо хич не им вярвам с тези овъртания, замязаха на ментел.
Не залъгвайте толкова. Новите планове са поредното увеличение на цените, замаскирано зад уж неограничени планове. Има планове с 2 и с 10 мегабита скорост и хоп веднага скачаме на 100 мегабита, т.е ако искаш малко бърз нет, ще трябва да плащал по 38 лв месечно. С други думи това е добър ход за повишаване на средния приход от абонат.
И пак ми стана смешно.. 2 мегабита на 5Г, избиват конкуренцията.
И пак ми стана смешно.. 2 мегабита на 5Г, избиват конкуренцията.
Обаче тези условия са за бизнес клиенти. Не е ясно дали е същото и за частни клиенти. Ако приемем, че да, тогава са много по-зле от A1, защото там ограничението е 100GB/ден. Помня, че имаше ревящи как 100GB/ден не било неограничен интернет, тогава 10GB/ден не знам какво е.vanci1990 написа: ↑14 сеп 2022, 21:28https://www.vivacom.bg/bg/business/ceni ... i-uslovija
Не разбирам защо са махнали минутите към ЕС.
-
При ментел пък изобщо нямаш неограничени след изтичане на договора и бруталната цена става съвсем космическа.JKRL написа: ↑15 сеп 2022, 00:24Обаче тези условия са за бизнес клиенти. Не е ясно дали е същото и за частни клиенти. Ако приемем, че да, тогава са много по-зле от A1, защото там ограничението е 100GB/ден. Помня, че имаше ревящи как 100GB/ден не било неограничен интернет, тогава 10GB/ден не знам какво е.vanci1990 написа: ↑14 сеп 2022, 21:28https://www.vivacom.bg/bg/business/ceni ... i-uslovija
Техните планове изобщо не стават.
Какво значение има каква е цената след изтичане на договора? Нали може да преподпишеш или да вземеш подобна оферта.defierofodds написа: ↑15 сеп 2022, 05:25При ментел пък изобщо нямаш неограничени след изтичане на договора и бруталната цена става съвсем космическа.JKRL написа: ↑15 сеп 2022, 00:24Обаче тези условия са за бизнес клиенти. Не е ясно дали е същото и за частни клиенти. Ако приемем, че да, тогава са много по-зле от A1, защото там ограничението е 100GB/ден. Помня, че имаше ревящи как 100GB/ден не било неограничен интернет, тогава 10GB/ден не знам какво е.vanci1990 написа: ↑14 сеп 2022, 21:28https://www.vivacom.bg/bg/business/ceni ... i-uslovija
Техните планове изобщо не стават.
-
*facepalm Вече 10 години го дъвчем, постоянно скапват условия и пак не зацепихте. Ето аз сега на Вива няма да преподписвам, защото старият ънлимитед е 40 лв след изтичане и е с ограничение 100гб на ден. Ако сега трябваше да преподписвам или да се прехвърлям на друг опвратор, нищо не ме устеойва.