Виж на сайта им. Който иска може да подпише. Е, едва ли ще ти дадат ако си на по-висока и не си в последните 3 месеца...
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Здравейте. Пренос от Виваком към А1 с договор за 2 години.
Неограничени минути и MB в България.
100 минути за международни разговори.
20.99 лв през целия период.
Няма ограничение в скоростта през първата година, а през втората е ограничена на 20 Mbps.
Неограничени минути и MB в България.
100 минути за международни разговори.
20.99 лв през целия период.
Няма ограничение в скоростта през първата година, а през втората е ограничена на 20 Mbps.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Йетел ,както винаги пасуват и си държат скъпите планове ,ако не му беше добро покритието бях ги махнал до сега!
-
- Регистриран: 01 май 2021, 00:22
zlostorko не обиждай, да не ти се случи случка
Здравейте,
Скоро попаднах на тази тема и я намирам за много полезна!
След около месец ми изтича договорът с Виваком на план Смарт М+ , от който съм много доволна - 21.99 лв (преди беше 20.99), включващ неограничени минути и 15 Gb интернет на макс. скорост. Предложенията на сайта на Виваком са същия план за 23.99; Unlimited 10 за 24.99 и Unlimited 100 за 15.99 за 6м., след което 31.99. Unlimited предложенията обаче не ме устройват, защото не използвам много мобилен нет, но държа да е с добра скорост.
Интересното беше, че днес бях във физически магазин на Виваком и ми казаха, че имало само Unlimited плановете, Smart плановете били спрени, но според тях щели да ги върнат и да изчакам, а когато казах, че на сайта предложенията си стоят, ми казаха да не им вярвам... Обадих се на оператора и служителката ми каза, че все още мога да подпиша Smart план и може да ми изпрати договор, но каза, че се очаква скоро те да бъдат преустановени.
Отидох също и до А1 и там ми предложиха Unlimited Special 21, който вече сте обсъдили. В магазина ми казаха, че офертата била пусната от вчера и важала до утре само... На сайта като гледам важи до края на месеца. Като цяло ми звучи изгодно - 21лв, неограничени минути и неограничен интернет на макс. скорост първата година, обаче ме притеснява, че втората година интернета е до 20 Mbps. Служителката в магазина ме уверяваше, че 20 Mbps било долната граница, т.е щяло да бъде най-малко 20 Mbps, но нещо не ми се вярва след като прочетох условията. Какво мислите за тази скорост? Много ли е зле?
Виваком и Смарт М+ или А1 и Unlimited Special 21 мислите, че е по-добре?
Скоро попаднах на тази тема и я намирам за много полезна!
След около месец ми изтича договорът с Виваком на план Смарт М+ , от който съм много доволна - 21.99 лв (преди беше 20.99), включващ неограничени минути и 15 Gb интернет на макс. скорост. Предложенията на сайта на Виваком са същия план за 23.99; Unlimited 10 за 24.99 и Unlimited 100 за 15.99 за 6м., след което 31.99. Unlimited предложенията обаче не ме устройват, защото не използвам много мобилен нет, но държа да е с добра скорост.
Интересното беше, че днес бях във физически магазин на Виваком и ми казаха, че имало само Unlimited плановете, Smart плановете били спрени, но според тях щели да ги върнат и да изчакам, а когато казах, че на сайта предложенията си стоят, ми казаха да не им вярвам... Обадих се на оператора и служителката ми каза, че все още мога да подпиша Smart план и може да ми изпрати договор, но каза, че се очаква скоро те да бъдат преустановени.
Отидох също и до А1 и там ми предложиха Unlimited Special 21, който вече сте обсъдили. В магазина ми казаха, че офертата била пусната от вчера и важала до утре само... На сайта като гледам важи до края на месеца. Като цяло ми звучи изгодно - 21лв, неограничени минути и неограничен интернет на макс. скорост първата година, обаче ме притеснява, че втората година интернета е до 20 Mbps. Служителката в магазина ме уверяваше, че 20 Mbps било долната граница, т.е щяло да бъде най-малко 20 Mbps, но нещо не ми се вярва след като прочетох условията. Какво мислите за тази скорост? Много ли е зле?
Виваком и Смарт М+ или А1 и Unlimited Special 21 мислите, че е по-добре?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Аз вчера бях в техен офис и пред мен казаха на човек да изчака с промените, понеже тези дни щяло да има нови планове.
Помислих, че е в "Специална оферта", а то било наистина за всички. https://www.a1.bg/a1-one-unlimited Заслужава си отвсякъде!
Забавното е, че съм на планът от април/май миналата година за 34лв., а ми позволява да преподпиша на този план. Не завърших заявката, но дори да я завърша, не се знае дали ще я одобрят.
Добра е, даже много е добра. 12 месеца е неограничена скоростта, но после пада до 20Mbps(2.5MB/s). Тази скорост е нормална и рядко ще усетиш забавяне(най-вече при много снимки или клипове с висока резолюция над 1080p). Снимките в Instagram/Facebook са компресирани много и няма да усетиш по никакъв начин забавяне.
Ако бях на твое място, щях да избера офертата на A1 без да го мисля и плюс, че таксата е по-ниска спрямо Vivacom.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Много яко с тоя план special.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Освен това може да се активира и HBO Max, Диемите и пр., които иначе струват 10+ лева.
След изтичане срока на договора от 24м. новият план на А1 Unlimited 21 е със следните стандартните условия: абонамент-22лв с включени 1000мин. и 5000МВ. Като промоционална оферта е ОТЛИЧНА.