Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
speedtesta na Vivacom не е верен, пишеш fast.com там е най-релано, а още по реално е да свалиш един файл и умножаваш най-високото чисо( мгб сваляне по 8) и получаваш горе-долу скоростта на нета. 50 мгбс си е на Виваком
На Yettel явно не им трябват абонати,това,което ми предлагат за продължаване на договора е 30.99 за 50 мбс,питах за нови планове,казах,че ще се местя в А1,никаква реакция и то от 1515.
Другите планове са с 12 и 15 ГБ.
Другите планове са с 12 и 15 ГБ.
Виваком удължиха макс .скорост до края на Септември.. скороста ти е не е 50 мбит, а е на макс. скоростIlian K написа: ↑19 сеп 2022, 11:00Може ли някой да ми обясни по-подробно когато плана Unlimited Special 21 на A1 мине на 20Mbps като скорост/след 12 месеца/, какви показатели ще ми показва speedtest-a например.
Питам защото в момента съм на Виваком 50 Unimited от Февруари т.г. и в повечето случаи speedtest-а ми показва скорости над 200-300 Mbps.
Едно към едно ли е, или не съвсем.
Имайте предвид, че ментелския план има и -2лв при онлайн плащане, което го прави 19лв. Поне така ми казаха в онлайн чата - не знам дали попаднах на компетентен бот там...
Не го пише в условията https://media.a1.bg/newsite2018/private ... d_2022.pdf
Има малка вероятно да са пропуснали, но едва ли.
Тарифни планове Unlimited 39,99, 49,99 и Ultra се предлагат самостоятелно и в комбинация със смартфон Samsung A13 5G, без допълнително заплащане за устройството. Към един тарифен план може да бъде поръчан един брой Samsung A13 5G. В случаите когато устройството не бъде изрично заявено от абоната, то не се предоставя. Промо условията са валидни до 30.09.2022г. или до изчерпване на количествата.
Тоест предлагат и безплатен смартфон, но трябва изрично да се заяви! Смартфонът не е нищо особено, но ако се продаде, може да намали таксата с около поне 10лв/месец(ако се продаде за поне 240лв.)
Други промени няма.
A1 имат нов план неограничен за 21лв ако някой го вземе моля да сподели
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Съмнявам се някои в близките години да даде нещо под 20лв. Изобщо това е за последно.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Под 20 предплатените, не са лоши сегашните оферти на Вива и Ментел.
Ментела си е ментел... за пореден път си заслужиха името. Сменили са офертата от 21лв да е 20мбита за целия срок на договора, а не само втората година.