Samsung може все пак да заложи на Exynos за Galaxy S23 в някои региони
Новина от MobileBulgaria Samsung може все пак да заложи на Exynos за Galaxy S23 в някои региони
Издъниха се корейчетата с тоз чип. По-бързо да се признават за победени, че и ние да живнем с истински телефони
Re: Samsung може все пак да заложи на Exynos за Galaxy S23 в някои региони
Не се и съмнявам че пак ще ни пробутат в Европа този чип.
Ето затова никога няма да си купя този тъп андроид боклук. Това да сегрегираш клиентите си и на американците да им предлагаш телефон с хубав чип, а в ЕВропа,че даже и на по-висока цена, да набутваш телефона с твой собствен чип, който е доказано по-кофти, това е тотално плюене в лицето на един потенциален клиент.
iPhone 11 128GB
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Европа винаги е прецакана.
Ама така ще е, когато Европа стана васал на САЩ.
А и другите провеждат същата политика.
Епъл "специално" вдигна цените за Европа, че дори предлагат модел със...стария чип, РАМ-паметите пък са от преди 2 години DDR 4x. Китайците пък направо дублират цените за Европа.
Епъл "специално" вдигна цените за Европа, че дори предлагат модел със...стария чип, РАМ-паметите пък са от преди 2 години DDR 4x. Китайците пък направо дублират цените за Европа.
Все повече се удивлявам на глупостите ти!!!Scorpinox10 написа: ↑21 сеп 2022, 17:56Европа винаги е прецакана.
Южно корейска компания пуска телефон с различен чип за Европа, Югозападна Азия, Близкият Изток и др.-виновни са САЩ
Епъл променя цените в магазините си поради ниският курс на еврото-виновни са САЩ.
Епъл предлага стар чип на моделите Iphone 14,без Pro-виновни са САЩ!
Друго си е да си васал на Матушка Рус-то мобилизация, ватенки, водка...е няма телефони, ама бутай!
-
Ха-ха, дори няма нужда да те обиждамNilson написа: ↑21 сеп 2022, 18:41Все повече се удивлявам на глупостите ти!!!Scorpinox10 написа: ↑21 сеп 2022, 17:56Европа винаги е прецакана.
Южно корейска компания пуска телефон с различен чип за Европа, Югозападна Азия, Близкият Изток и др.-виновни са САЩ
Епъл променя цените в магазините си поради ниският курс на еврото-виновни са САЩ.
Епъл предлага стар чип на моделите Iphone 14,без Pro-виновни са САЩ!
Друго си е да си васал на Матушка Рус-то мобилизация, ватенки, водка...е няма телефони, ама бутай!
Сам го правиш
Проблема ви е, че сте няколко "добермана", които следите форума, само за да не обиди някой Епъл
Иначе щеше да си прочел, че съм писал, че Самсунг отдавна трябваше да бъдат съдени за процесорите. И щеше да знаеш, че купувам телефони Samsung само със Snapdragon. Но явно правиш аналогия със себе си, понеже ти си готов да браниш Епъл с живота си, така и аз ще браня Самсунг
А това за Европа направо ме разсмя с глас, не знаех, че България е Европа. Не знам и защо намеси Русия тук, най-вероятно и ти не знаеш. Аз говоря, че ЕС трябва да се бори да доминира в света, както икономически, така и политически. Отвращава ме гледната точка, която праща България ту към Русия, ту към Евроатлантика, изобщо има ли хора, България-ориентирани, които слагат България на първо място.
Няма как да обидя себе си,нещо се залута в логореята!
Все ми е тая за Епъл, имам телефон Самсунг, също ми е все тая,че купуваш телефони само със Снапдрагон...това последното също не мисля,че някой го интерусва.
Като искаш съди Самсунг, кой ти пречи.,.даже мога да ти дам малко безплатни правни съвети.
Последният път като погледнах картата България е в Европа, както политически, така и икономически..не знам на твоята карта къде се намира.
Наивните ти пориви за независима България, над всичко, без политически обвързвания, са ми до болка познати,пробвай в някой друг форум да си изяваваш политическите пристрастия...Нито е по темата, нито мястото им е в технологични форуми.
Хайде със здраве!
Все ми е тая за Епъл, имам телефон Самсунг, също ми е все тая,че купуваш телефони само със Снапдрагон...това последното също не мисля,че някой го интерусва.
Като искаш съди Самсунг, кой ти пречи.,.даже мога да ти дам малко безплатни правни съвети.
Последният път като погледнах картата България е в Европа, както политически, така и икономически..не знам на твоята карта къде се намира.
Наивните ти пориви за независима България, над всичко, без политически обвързвания, са ми до болка познати,пробвай в някой друг форум да си изяваваш политическите пристрастия...Нито е по темата, нито мястото им е в технологични форуми.
Хайде със здраве!
-
Все пак си разбрал какво ти написах, донякъде.Nilson написа: ↑23 сеп 2022, 11:32Няма как да обидя себе си,нещо се залута в логореята!
Хайде със здраве!
Спрете да коментирате чуждото мнение.
Коментирай си темата, изкажи мнение по-който си искаш въпрос, твоя си работа, но да ми налагаш някакви твои виждания и страхове, няма как да стане, губиш си времето. Политиката пак ти я вкара в темата. Няма държава в света от където е минал САЩ или Русия, и тя да е станала Райска градина, по-скоро се е превърнала в Пустиня.
Истинските причини да има Ексинос в Европа и други държави са следните:
Куалком,който произвежда Снапдрагон държи патент за мобилните мрежи CDMA200 и CDMA 2000, с които работеха мобилните оператори Варайзън и Спринт в САЩ.През 2009 г. Самсунг съди неуспешно Куалком за тези патенти и като част от извънредното споразумение се задължава да продава телефоните си с Снапдрагон в Щатите.
На Самсунг е по-евтино да продава телефоните си само с Ексинос,но не може да го прави в САЩ.Повечето региони всъщност получават Ексинос, защото Самсунг може да поддържа ниски производствени разходи и да продава телефоните си на почти еднаква цена в различните държави,независимо че някои от тях като Индия и Бразилия имат високи импортни мита върху вносната електроника.
Това е обяснение за хората,които се интересуват от технологии.
Другите ,които си вярват в техните си конспирации, могат да подминат този пост.
Куалком,който произвежда Снапдрагон държи патент за мобилните мрежи CDMA200 и CDMA 2000, с които работеха мобилните оператори Варайзън и Спринт в САЩ.През 2009 г. Самсунг съди неуспешно Куалком за тези патенти и като част от извънредното споразумение се задължава да продава телефоните си с Снапдрагон в Щатите.
На Самсунг е по-евтино да продава телефоните си само с Ексинос,но не може да го прави в САЩ.Повечето региони всъщност получават Ексинос, защото Самсунг може да поддържа ниски производствени разходи и да продава телефоните си на почти еднаква цена в различните държави,независимо че някои от тях като Индия и Бразилия имат високи импортни мита върху вносната електроника.
Това е обяснение за хората,които се интересуват от технологии.
Другите ,които си вярват в техните си конспирации, могат да подминат този пост.