Samsung Galaxy Z Fold4 показва ползите от неспирните иновации
Re: Samsung Galaxy Z Fold4 показва ползите от неспирните иновации
Излезе и сравнителен тест между Фолда и 14 Про макса, като Фолда печели по бързина, ако разбира се някой се вълнува от такива тестове:
.
Последна промяна от npet на 10 ное 2022, 16:01, променено общо 1 път.
-
-
- Регистриран: 01 май 2021, 00:22
Имам го и е уникален завиждай
Не си добре, потърси помощ..
Какво уникално има в това недоразумение ?
Едно си баба знае, едно си бае. Не те знам какво си ползвал и дали не е било само в магазин, но Самсунг прави дисплеите на всички сгъваеми телефони и ако са искали са щели да го направят с малка гънка.
Ако искаш малка гънка си купуваш Шаоми или Виво, само че там няма водоустойчивост. Дали е трагичен или не, всеки решава за себе си, но опредлено аз залагам на водоустойчивост и гънката по средата изобщо не е трагична за мен. Още повече, че е единствения телефон със стилус.
Добре, че прогресът не разчита на "експертното" мнение на хора като вас. Със сигурност ще има подобрения и различни иновации в технологията на сгъваемите дисплеи, но все от някъде трябва да се започне. И аз не ги харесвах, но заради бледите дисплеи в началото и малкия живот на батерията, както и слабите камери. Сега всичко това е оправено и остава само гънката, която както казах е за сметка на водоустойчивостта, но телефонът определено си заслужава и е последното нешо, което може да се нарече недоразумение. Е, не е и съвършен, но Казанова си има свое крайно мнение.
Аз обаче повече не бих се върнал на друг модел телефон, но това няма как да го знаете, защото не сте ползвали такъв ежедневно.
-
телефона е перфектен завиждайте
Интересно е какъв трябва да ти е интелекта за да повтаряш едно и също , това нормално ли е ?
-
телефона е супер завиждайте