Да,защото при тоя с 600 скоростта е неограничена,докато при другият не е.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Промоцията е удължена до края на октомври.
Перфектно! Подозирам, че е удар под кръста спрямо плановете на Vivacom. Дано пък Vivacom си преразгледат плановете, че са си дърво отвсякъде.
Добавили са в PDF файла, че 5G достъпът е удължен до 31.12.2022г., а не до 31.09, както беше преди.
Мдаааа.
А1 са пътуващи във времето.Не знам кой им редактира страниците ,но такъв ден 31.09 не съществува.
На главната страница на тарифните планове още си стои (за 5G)
А1 са пътуващи във времето.Не знам кой им редактира страниците ,но такъв ден 31.09 не съществува.
На главната страница на тарифните планове още си стои (за 5G)
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
А1 са гъвкави като цигани - готови са да предоварят условия, ако клиентът е недоволен.
Виваком са неадекватни на пазара и рядко успяват да догонят.
Йетел са като Интернет Експлорър - винаги се размърдат последни и докато се усетят, конкуренцията вече е няколко обиколки преди тях.
-
- Регистриран: 20 фев 2021, 04:31
А1 са гадове, само тормозят клиентите. Да тормозиш клиенти, които са към теб от 20 години, постоянно да им звъниш по телефона и да предлагаш планове на високи цени. Служителите в офисите лъжат и мажат и се държат арогантно. Пожелавам им да фалират в скоро време.
Може ли детайли за плана A1 unlimited special 32
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
А за домашния нет пък напротив, почти ми изтече договорът и не са звъняли, май са влошили условията и си знаят, че няма смисъл с такива условия да ми звънят при положение, че цената на стария ми се запазва и след изтичане.