Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Unlimited Special 32 включва неограничени национални минути(Стандартни и промоционални), 200 международни минути и Неограничен интернет, ако правилно го разбирам първата година неограничена скорост, после ограничена на 40 Mbit/s и през цялото време с достъп до 5G мрежата, 1000 SMS (200+800) и две позиции за 6 месеца и неограничен интернет за подаряване за 5 месеца. След изтичане на двете години 13 GB мобилен интернет.
То,като ще е 40 mb/s за 32 лева по-добре 20 mb/s за 21 лева на unlimited special.
Има лека уловка, той има достъп до 5G мрежата само за първите 5 месеца. След това през 4G
Знам,но аз нямам 5 g телефон,така че ми стига.
Да, този план си заслужава, дори се чудя как им се откъсна да го пуснат, но е като отговор на плана Unlimited 2 на виваком, който е 19 лева, План Unlimited Special 21 има отстъпка от 2 лева при онлайн плащане, поне така ми отговориха в чата. И там има уловка никъде в договора не го пише и могат да спрат отстъпката по всяко време.
-
- Регистриран: 20 фев 2021, 04:31
Хейтъри спрете се, това е единственият качествен мобилен оператор.Нима предпочитате Свиваком и Лайнетел да се гаврят с вас?
Кой оператор не се гаври с вас, няма такъв.
Разгледай приложението и сайта дали няма изключване на опцията за маркетинг по телефона. Ако го няма им кажи следващия път като ти звъннат. Имаш право да го откажеш.
На Йетел съм го изключил и оттогава само аз ги търся като ми трябват... Единствено фактурите на имейл съм оставил
А какъв е този план всичко неограничено на 20 лева? За unlimited special 21 ли става въпрос или има и друг план, който е 20 лева?
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Линк за отказ от маркетингови съобщения и обаждания: https://www.a1.bg/gdpr