Каква е тази добавка от 1 лев с която скоростта става неограничена.hoptrop написа:Планът по принцип включва неограничени минути към всички национални мрежи (след изтичане на договора са 1000 мин), няма безплатни смси.
Има неограничен нет с ограничена скорост до 20 mbps, но с добавката от 1лв, ограничението на скоростта отпада и също се получава достъп до 5G. След изтичане на договора обаче има ограничен нет от 5000 MB.
Има 100 мин международни разговори към мрежи в държави от ЕС.
Има около 9000 MB в роуминг.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Абсолютно няма да усети освен ако не му трябва да стриймва в туич и някакви такива, при които му трябва по-висока скорост на upload...
Едва ли ще гледа 4k на телефона...
За гледане на 1080p си е перфектно и 50 Mbps...
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Аз даже наскоро тествах на 10 mb/s 1080p/60fps и също вървеше спокойно.alienxxl написа: ↑11 окт 2022, 01:24Абсолютно няма да усети освен ако не му трябва да стриймва в туич и някакви такива, при които му трябва по-висока скорост на upload...
Едва ли ще гледа 4k на телефона...
За гледане на 1080p си е перфектно и 50 Mbps...
Днес ходих до Yettel и подписах 21лв за неограничени минути и mb, скороста е ограничена на 50mb.
Реално това е план Тотал Макс 39.99 с промоционална такса от 21лв за 2 години.
Реално това е план Тотал Макс 39.99 с промоционална такса от 21лв за 2 години.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Същия този план днес ми го предложиха за 23лв
Изпратено от моят DUB-LX1 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят DUB-LX1 с помощта на Tapatalk
Кой според вас е за препоръчване между Yettel и A1 цялостно като скорост и обхват? Живея в София, но пътувам понякога и извън нея. В момента плановете са сравнително идентични за 21-22лв и много добри в сравнение с тези на Виваком, при които адекватен план е 27-8лв. Като цяло мисля да пробвам Yettel, защото тяхната оферта е поне с до 50mbps за целия срок на договора, но имам още няколко дни да излезе последната фактура при Вивата, че да не ми начислят неустойки.
П. П. Сега погледнах, че Вивата ми дават за преподписване Unlimited 100 за 21.99лв първата година и 31.99лв втората, което идва средна цена по 27лв за целия период на договора, но другите пак ми звучат по-изгодно с оглед на това, че няма да се възползвам от допълнителните неща.
П. П. Сега погледнах, че Вивата ми дават за преподписване Unlimited 100 за 21.99лв първата година и 31.99лв втората, което идва средна цена по 27лв за целия период на договора, но другите пак ми звучат по-изгодно с оглед на това, че няма да се възползвам от допълнителните неща.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
А1 като цяло са най-добре извън града, на Теленор мрежата е много рехава. То си личи и от картата им.nikaspz написа: ↑11 окт 2022, 17:31Кой според вас е за препоръчване между Yettel и A1 цялостно като скорост и обхват? Живея в София, но пътувам понякога и извън нея. В момента плановете са сравнително идентични за 21-22лв и много добри в сравнение с тези на Виваком, при които адекватен план е 27-8лв. Като цяло мисля да пробвам Yettel, защото тяхната оферта е поне с до 50mbps за целия срок на договора, но имам още няколко дни да излезе последната фактура при Вивата, че да не ми начислят неустойки.
A1 къде са по добри че не съм забелязал
При А1 в повечето села покритието е пълна трагедия. Там не говорим за ограничение на скоростта, защото тя рядко достига 10 Mbps, през повечето време сте на 3g или 2g. Подавате им сигнал за проблем, те ви се обаждат и ви казват, че действително имат проблем, но ще го оправят след 2 години. След 2 години се обаждате и казват ще го оправим след 2 години. Това са А1.