Спират го, ама друг път.
БОБ прекрати ли дейност?
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: БОБ прекрати ли дейност?
-
- Регистриран: 18 мар 2021, 21:19
ама ще го спрат
Ще го спрат, "ама друг път".
Ще видим дали ще го спрат или не. Аз имам 2 карти на боб. За едната получих смс, че ми сменят плана и аз се прехвърлих на yettel. Но за другата все още нищо не съм получавал, а тя е на план lightbob с минимално потребление 2лв, които много рядко надвишавам. Та да видим какво ще стане с нея.
Интересно ми е колко са потребителите на планове БОБ?
Под 300 хиляди абонатаMetaMan написа: ↑09 ное 2022, 17:05Ще видим дали ще го спрат или не. Аз имам 2 карти на боб. За едната получих смс, че ми сменят плана и аз се прехвърлих на yettel. Но за другата все още нищо не съм получавал, а тя е на план lightbob с минимално потребление 2лв, които много рядко надвишавам. Та да видим какво ще стане с нея.
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
Нещастници, ами да го спрат като си мислят че боб им пречи да дерат кожи както драха, помним, помним - 2,10 ДОЛАРА за минута БЕЗ ДДС (в долари си пишеха ценичките), да, сладко беше, много сладко, мм-м-м-м!
Опитаха се да ми натресат 1000 минути и 1,5!! гига за 15 лева!! (промо 2 год., после по 2) като алтернатива на 500 минути и 4 гига за 13,80 от боб.
Ами духайте го, бе!
Предплатеният виваком е по-силен от нещастния ви боб!
Опитаха се да ми натресат 1000 минути и 1,5!! гига за 15 лева!! (промо 2 год., после по 2) като алтернатива на 500 минути и 4 гига за 13,80 от боб.
Ами духайте го, бе!
Предплатеният виваком е по-силен от нещастния ви боб!
Новинка, донякъде добра.
Загубих си SIM картата, да - тъп съм, обаче ми извадиха нова веднага срещу 14.50!
Загубих си SIM картата, да - тъп съм, обаче ми извадиха нова веднага срещу 14.50!
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Загубиш ли си картата и автоматично ти прекратяват договора. Страхотна логика!Luke_Netwalker написа: ↑20 ное 2022, 12:10Ами всъщност има връзка. Показва, че от А1 не смятат да закриват БОБ.