Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
На жена ми плана изтече. Йетел ми предлагат 30.99 неограничени МБ/минути, скорост на 50Mbps, 12 месеца HBO max включено в плана.
Или да си оставя без ограничение на скоростта на 15ГБ интернет с 2 трафик пакета за чат и социални мрежи по 15ГБ и пак с HBO Max за 28.99. Честно казано не съм за 2лв... Обаче тя и 15ГБ не изразходва..
Или да си оставя без ограничение на скоростта на 15ГБ интернет с 2 трафик пакета за чат и социални мрежи по 15ГБ и пак с HBO Max за 28.99. Честно казано не съм за 2лв... Обаче тя и 15ГБ не изразходва..
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Сега ми звъняха от А1 и ми предлагаха план Неограничен нет и минути за 31.99 при онлайн плащане,а аз съм в момента на същия за 29 лв още 6 месеца до края.Питах каква е скоростта за двете години,но май премълчаха,че е неограничена за първите 5 месеца,защото има такъв план и се казва Unlimited Special 32.
И на мен ми звъняха, но не им вдигнах. И ти си на същия план, като мен A1 Unlimited 34.99 и най-вероятно същата оферта щяха да ми предложат.dimitrov68 написа: ↑10 ное 2022, 11:17Сега ми звъняха от А1 и ми предлагаха план Неограничен нет и минути за 31.99 при онлайн плащане,а аз съм в момента на същия за 29 лв още 6 месеца до края.Питах каква е скоростта за двете години,но май премълчаха,че е неограничена за първите 5 месеца,защото има такъв план и се казва Unlimited Special 32.
На предплатената ми Vivacom Free2Go карта ми звъннаха и ми предложиха Unlimited 10 със същите условия като в сайта, но 9 месеца по 12.50лв., а останалите по 25лв. или средно по 18.23лв/месец.
Днес в Йетел ми вкараха оферта за пренос на номер от друг оператор с неограничени мин. и мегабайти със скорост 50 mbit за 20,99лв. за целия срок на договора (24м.) всичко само за България. И се чудя дали да се хвърлям? Също без еднократна такса за активиране на новата карта защото в А1 има такава при прехвърляне на номер.
defierofodds написа: ↑06 ное 2022, 10:15Като си избереш плана и тръгнеш да го "купуваш", тогава ще ти излезе като опция, но най-вероятно просто ще те прати в магазин. Така или иначе няма начин да стане без посещение в магазин.
Така и направих. Посетих магазин и след два дни минах на Виваком Free2Go. След месец с автоматично подновяване L+ с 12000mb и предостатъчно минути за потреблението.
Освободих с от А1 и плановете им от 20-30 лв, бъкани с бозите ХБО, Диеми, Волте, 5Г и др. ненужници.....
Другата седмица пренасям още едина карта, да не и повече
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
И аз го обмислям като вариант като ми изтече планът на вива (Разбира се ще трябва първо пренос към друг и после обратно към Вива), в момента предплатените са много по-балансирани от плановете. Даже Йетел гледах скоро, че имат нелоши предплатени.ivozet написа: ↑11 ное 2022, 13:50defierofodds написа: ↑06 ное 2022, 10:15Като си избереш плана и тръгнеш да го "купуваш", тогава ще ти излезе като опция, но най-вероятно просто ще те прати в магазин. Така или иначе няма начин да стане без посещение в магазин.
Така и направих. Посетих магазин и след два дни минах на Виваком Free2Go. След месец с автоматично подновяване L+ с 12000mb и предостатъчно минути за потреблението.
Освободих с от А1 и плановете им от 20-30 лв, бъкани с бозите ХБО, Диеми, Волте, 5Г и др. ненужници.....
Другата седмица пренасям още едина карта, да не и повече
-
- Регистриран: 14 ное 2022, 22:55
Здравейте, аз съм на А1 и ми остават 3 месеца до края на договора. В момента ми предлагат по телефона и в сайта им на "Специални оферти" плановете Unlimited Special Plus 34 и 32. Виждам, че единствената разлика е в МБ за ЕС и минутите за ЕС, което чак толкова не ми е важно. В момента плащам около 28 лв.
Ако се реша на Unlimited Special Plus 32, с 2-та лева отстъпка за онлайн плащане ще падна на 30 лв.
Въпросът ми е, има ли нещо по-добро в момента (разбрах, че плановете 21 и 23 са ги спряли след септември?) и мога ли да се пазаря с тях за 30,28,26 и т.н.? Също така, 5G за срока на целия договор ли е и каква е максималната достижима скорост?
Майка ми също отскоро е с 32, на нея й казаха 40 М/битс, но тя си стига до 300-400+ редовно - това някакъв промоционален период ли е?
Ако се реша на Unlimited Special Plus 32, с 2-та лева отстъпка за онлайн плащане ще падна на 30 лв.
Въпросът ми е, има ли нещо по-добро в момента (разбрах, че плановете 21 и 23 са ги спряли след септември?) и мога ли да се пазаря с тях за 30,28,26 и т.н.? Също така, 5G за срока на целия договор ли е и каква е максималната достижима скорост?
Майка ми също отскоро е с 32, на нея й казаха 40 М/битс, но тя си стига до 300-400+ редовно - това някакъв промоционален период ли е?
Plus 32 - 40MbpsSynblade94 написа: ↑14 ное 2022, 23:23Здравейте, аз съм на А1 и ми остават 3 месеца до края на договора. В момента ми предлагат по телефона и в сайта им на "Специални оферти" плановете Unlimited Special Plus 34 и 32. Виждам, че единствената разлика е в МБ за ЕС и минутите за ЕС, което чак толкова не ми е важно. В момента плащам около 28 лв.
Plus 34 - 50Mbps
Промоционална неограничена скорост за 5 месеца, както и възможност да се подари неограничени мегабайти на някой абонат на A1 също за 5 месеца.
Засега май няма други скрити планове от познатите Unlimited Plus XX.
На мен тоя ми го предлагаха 2 пъти и отказах и добре направих.Скоростта след първата година става 40 mbps,а подписах на unlimited special 21 и плащам 19 онлайн,където след 3 месеца скоростта ще бъде 20 mbps.Ако не ми хареса винаги мога да подпиша на по-висока такса.А веднъж,като подпишеш на 32 лева все ще ти предлагат около тая цена даже малко по-висока.Не виждам никакъв смисъл 13 лева по 24 месеца отгоре да плащам.312 лева са това,1/3 от сумата за хубав телефон.dimitrov68 написа: ↑10 ное 2022, 11:17Сега ми звъняха от А1 и ми предлагаха план Неограничен нет и минути за 31.99 при онлайн плащане,а аз съм в момента на същия за 29 лв още 6 месеца до края.Питах каква е скоростта за двете години,но май премълчаха,че е неограничена за първите 5 месеца,защото има такъв план и се казва Unlimited Special 32.
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Пробвайте да си продължите същия договор на същата цена.Synblade94 написа: ↑14 ное 2022, 23:23Здравейте, аз съм на А1 и ми остават 3 месеца до края на договора. В момента ми предлагат по телефона и в сайта им на "Специални оферти" плановете Unlimited Special Plus 34 и 32. Виждам, че единствената разлика е в МБ за ЕС и минутите за ЕС, което чак толкова не ми е важно. В момента плащам около 28 лв.