Обяснявам мнооого бавно. Това се отнася само за БОБ. Ако искаха да го закриват щяха да кажат, че нямат сим карти в момента. Клиента да си прецени дали да прекрати договора или да не го прекрати, но да няма възможност да ползва услугата.
БОБ прекрати ли дейност?
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: БОБ прекрати ли дейност?
Без коментар.Luke_Netwalker написа: ↑20 ное 2022, 15:34Обяснявам мнооого бавно. Това се отнася само за БОБ. Ако искаха да го закриват щяха да кажат, че нямат сим карти в момента.
Не знам сега каква е стратегията но докато още ходех в офис да ги плащам това беше и една от опорките а именно при нужда от замяна нямат вече налични боб карти. За щастие ги достраша да посегнат на другите ми 2 карти щяха да видят светкавичен порт аут и на тях.
После защо хората не ходят в офиси и не вярват на консултанти - те рядко това правят там.
После защо хората не ходят в офиси и не вярват на консултанти - те рядко това правят там.
- Luke_Netwalker
Най-добре е да се плаща през EasyPay, FastPay или EasyPay.bg. Така няма да Ви облъчват с неустоими оферти. И, разбира се, човек не трябва да се влияе от форумни тролове. Не е трудно да се отличат от нормалните потребители.
И боб картата трябва много да се пази.
- Luke_Netwalker
Физическа сим карта няма нищо общо с тарифния план.
Ако си загубиш картата ,отиваш в някой офис и ти я заменят срещу 15лв.
И няма никакво значение какво пише на картата.
Давам пример.
Баща ми ...лека му пръст ,приживе 3-4 пъти си загубва телефона.Сим картата беше бобска на мое име.В някои от случайте нямаше офис на Боб близо до мен и и я сменях в офис на Мтел.Там разбира се ми даваха карта на която пише Мтел а не Боб и като я сложа в телефона вече беше активна.
-
- Регистриран: 18 мар 2021, 21:19
ще видите като спрат БОБ хахаха
Първо спират лещата, после светулките и чак тогаз...
-
- Регистриран: 18 мар 2021, 21:19
не е вярно първо спират БОБ, а след това спират Primus