Какво значи стар абонат, ако преди това си пренесъм от тях номера ли?
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Ами да ама не, като на стар абонат единственото което предлагат е 25лв 10к МБ и 34лв 150Mbit неограничени с извънземни такси след изтичане, това е без промяна от месеци, а след 2 седмици ми е последния месец от договора.. за справка до момента съм с 30к МБ на 23лвmjoy383 написа: ↑16 ное 2022, 20:56В Йеттел има план 23 лева с неогранничен трафик за стари абонати и тези на които им изтича договора в послените 3 месеца може да я смъкнат на 23 лева ако е била по-висока...поне в нещо са по-различни. Относно плановете този от 37 лева си е ок и като скорост и като параметри. За абонати на А1 при пренос от друга мрежа плана вече е 22 лева ама е в 5г мрежа, което мен лично не мисля че е проблем за хората
И на трите. Когато питах А1 за пренос,служител предлагаше промо планове с високи цени. Помолих да не се надлъгваме,че ми трябва нещо оптимално като параметри,шефа на смяната слушаше,каза дай им този и този план,пред мен се обади в централата да му го отпуснат и постави условие до един час да му отговоря,че го губели. Исках устройство, пак той каза дай им този и този за 50 лева. Понеже исках да разгледам на спокойствие телефоните и можело да се вземе до месец го отложих. След няколко дена отидох , казах не избрах апарат ,дайте този за 50 лева,отново служител каза ,че с новия план е 180 лева. Скарахме се ,каза който ти го е обещал,той да ти го даде. На другия ден ,който го беше обещал го даде за 50 лева. Така че, луна,служител и късмет.
При ментела всичко е селски пазарлък и надлъгване На дата картата ми сложили някакви 30ст. смс... преди месец ме бяха ударили 2 смс-а на телефона от тип "ако мине". Върнаха ми цели 5лв като се оплаках и сега пак трябва да правя същата процедура за дата картата... пълни нещастници!
Йетел имат оферта за прехвърляне, която в краен случай предлагат и за задържане на клиенти - 21 лв, неограничен нет на 50Mbps и 18.5GB в роуминг. След края на договора таксата май ставаше 40 лв.
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Днес ми предложиха Unlimited Special 20, който 2 месеца бе като официална промоция - първите 12м с 5G и неограничен интернет и после пада на 20 Мбит срещу 19 лв при онлайн плащане.
Ясно, значи както винаги късметлиите да почерпят, благодаря за отговорите
Вчера се прехвърлих от Виваком към А1 по офертата всичко неограничено за 20лв. (след изтичане 24лв и 10гб). Няма ограничаване на интернет скоростта, както е в Йетел, а там договора след изтичане става 40лв. Ходих в 4 офиса на Виваком, като им показвах офертите на другите оператори и нищо за под 30лв не можаха да измислят.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
На мен днес ми казаха, че този план е спрян и вече същия струва 22лв.
Съществува плана, просто не искат да ти го предложат.