Надай се.
БОБ прекрати ли дейност?
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: БОБ прекрати ли дейност?
-
- Регистриран: 18 мар 2021, 21:19
ще видите като спрат БОБ хахаха
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Има ли модератори в този форум?? ^^^
- Luke_Netwalker
Тролове във всеки случай има доста.
-
- Регистриран: 22 ное 2022, 21:54
който е с план БОБ, скоро ще реве на умряло
- Luke_Netwalker
Специално се регистрира за да ни информираш за това ли?
Здравейте
Началото на месец ноември получих няколко СМСа от А1, че ми сменят плана. Аз разбира се не им повярвам докато не получих фактура за сметката. Изглежда А1 ме е прехвърлило на някакъв план с който не съм се съгласявал, разбира се с по-висока месечна такса.
Някой има ли подобен проблем и дали му е намерил решение ?
Началото на месец ноември получих няколко СМСа от А1, че ми сменят плана. Аз разбира се не им повярвам докато не получих фактура за сметката. Изглежда А1 ме е прехвърлило на някакъв план с който не съм се съгласявал, разбира се с по-висока месечна такса.
Смених оператораboxerrr написа: ↑06 дек 2022, 18:52Здравейте
аз така нямам на боб ....странно ми е
Здравейте !
Имаме карта на Боб(1,99лв) в т.нар. „авариен телефон” в асансьора .
В офис на А1 казват,че трябва да се премина на тарифа 7лв(това било най ниското),понеже БОБ щели да го закриват януари 2023г и няма да работи картата!
Какво е полужението към днешна дата,има ли нова информация, да споделят ползващите БОБ-ски номера ?
Искам и да помоля за съвет(тези,които четат тази тема),как да се реши казуса(с най малко парични средства) с карта за този авариен асансьорен телефон. Или да ме насочите в кой подфорум да пусна нова тема по този казус !
Благодаря на отзовалите се !
Имаме карта на Боб(1,99лв) в т.нар. „авариен телефон” в асансьора .
В офис на А1 казват,че трябва да се премина на тарифа 7лв(това било най ниското),понеже БОБ щели да го закриват януари 2023г и няма да работи картата!
Какво е полужението към днешна дата,има ли нова информация, да споделят ползващите БОБ-ски номера ?
Искам и да помоля за съвет(тези,които четат тази тема),как да се реши казуса(с най малко парични средства) с карта за този авариен асансьорен телефон. Или да ме насочите в кой подфорум да пусна нова тема по този казус !
Благодаря на отзовалите се !