Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
веваком село юнаците пазарджик пише 5Г и е в бяло
дали има дали няма
дали има дали няма
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Аз не виждам никаква разлика в покритието, освен че са наслагали знакчета за 5г там, където според детайлната карта всъщност не би трябвало да има сигнал.
Всъщност отдавна не виждам разлика и при трите оператора след обновяване на картата - там, където има нужда от подобрение според картата им, не е пипнато никога. Имам чувството, че като цяло от много години не се изграждат нови станции извънградско.
Всъщност отдавна не виждам разлика и при трите оператора след обновяване на картата - там, където има нужда от подобрение според картата им, не е пипнато никога. Имам чувството, че като цяло от много години не се изграждат нови станции извънградско.
Последна промяна от defierofodds на 19 дек 2022, 16:06, променено общо 1 път.
Ами забележи 4Г покритието, виж колко повече червено-розово имаdefierofodds написа: ↑19 дек 2022, 15:41Аз не виждам никаква разлика в покритието, освен че са наслагали знакчета за 5г там, където според детайлната карта всъщност не би трябвало да има сигнал.
-
Гледах го, същото си е като предните месеци, поне в софийска област.Apple_fan написа: ↑19 дек 2022, 16:06Ами забележи 4Г покритието, виж колко повече червено-розово имаdefierofodds написа: ↑19 дек 2022, 15:41Аз не виждам никаква разлика в покритието, освен че са наслагали знакчета за 5г там, където според детайлната карта всъщност не би трябвало да има сигнал.
Виж другите места, не само софийска област.defierofodds написа: ↑19 дек 2022, 16:07Гледах го, същото си е като предните месеци, поне в софийска област.Apple_fan написа: ↑19 дек 2022, 16:06Ами забележи 4Г покритието, виж колко повече червено-розово имаdefierofodds написа: ↑19 дек 2022, 15:41Аз не виждам никаква разлика в покритието, освен че са наслагали знакчета за 5г там, където според детайлната карта всъщност не би трябвало да има сигнал.
Промяната наистина е грандиозна.
ако наистина са подобрили покритето е супер да не е само с боята вивакомците
не знам какво са подобрили, но качеството на разговорите си остана БОЗА! А за цени да не говорим.
-
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Картата според мен е пълна фантазия. Примерно село Обнова, на пътя Плевен - Русе. Там на центъра на селото на една сграда имат клетка, която няма как да покрива тая цялата територия, която са оцветили. Може би с въшна антена и оборудване. Много оптимистична е картата.