Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Някой който е на новите планове на Виваком, може ли да каже дали наистина ограничават на 64 кбпс при повече от 10 гб трафик дневно?
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Здравейте, някой знае ли как може да се прехвърли от абонаментен план към предплатен. Имам едни карти които почти не се ползват на Виваком, но трябват. Бяха на 5 лв. такса, станаха на 8 лв., после 8.50, сега ако е с още 2 лв...се обезсмисля таксата. Има ли някакви варианти, бях питал преди време, казаха, че не ставало.
Изпратено от моят M2012K11AG с помощта на Tapatalk
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Ако държиш да са на Вива, вариантът е единствено на предплатена към друг оператор и след това обратно към Вива.s_l_a_d_u_r_ написа: ↑07 яну 2023, 16:24Здравейте, някой знае ли как може да се прехвърли от абонаментен план към предплатен. Имам едни карти които почти не се ползват на Виваком, но трябват. Бяха на 5 лв. такса, станаха на 8 лв., после 8.50, сега ако е с още 2 лв...се обезсмисля таксата. Има ли някакви варианти, бях питал преди време, казаха, че не ставало.
Има ли инфо кога ментела ще спират 5G авантата? Уж беше до края на годината ама още има.
В My Vivacom не излизат и мегабайтите в ЕС.Ето ти официалните условия на промоцията:
"Частни и бизнес абонати, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор, до чието изтичане остават не повече от 3 месеца, за нов срок от 24 месеца за тарифен план Unlimited 100/Unlimited 300/Unlimited MAX ще получат допълнителни промоционални 1 000 MB/2 000 MB/3 000 MB на месец за роуминг в определени мрежи в Турция (Turkcell), Сърбия (Yettel, Telekom Serbia) и Северна Македония (T-Mobile), валидни за целия срок на договора."
"Частни и бизнес абонати, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор, до чието изтичане остават не повече от 3 месеца, за нов срок от 24 месеца за тарифен план Unlimited 100/Unlimited 300/Unlimited MAX ще получат допълнителни промоционални 1 000 MB/2 000 MB/3 000 MB на месец за роуминг в определени мрежи в Турция (Turkcell), Сърбия (Yettel, Telekom Serbia) и Северна Македония (T-Mobile), валидни за целия срок на договора."
Тествал ли си го? Лошо, ако е така...
Мислех да се прехвърля от А1 към Виваком, ама щом наистина ограничават по тоя начин, а и липсата на минути към ЕС май ще ме откажат.
М.декември пренесох номер от А1 който беше изтекъл към Виваком предплатена. От А1 ми казаха от Виваком към мрежата на А1 , всичко неограничено за 22 лв за целия срок. Дало ще има проблем ако пренеса сега 10 дни след преноса или да изчакам
Здравейте, някой знае ли дали Йетел все още предлагат плана при прехвърляне с цена 21 лева и включени неограничени минути и мегабайти със скорост 50 мегабита?