На мен пък въобще не ми трябва да ми набутват международни минути в плана. Не знам какво си се хванал за тези международни минути и постоянно плюеш Виваком, все едно другите два оператора са цвете.
Операторите ще вдигнат цените на всички абонаментни планове
Re: Операторите ще вдигнат цените на всички абонаментни планове
Много по-добре са другите два от Виваком! Това че си им фен Ок, но селяндурщината си е там пълна и цветна. Искрено се надявам да променят цялостно малоумното си крепосническо мислене. Аз ползвам и се хващам, и плащам за това което ползвам без значение колко струва. Ти като си мазохист си стой при тях.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Уха, тия удариха в земята Вива по наглост. Не само увеличението ще е даже за току-що подписани планове, ами и ще е 15%. Значи масово по 3-4-5 лв, вместо 2.
При това положение или предплатена, или ТЕЛК-плана на ментел. Аз така го виждам.
Всички други планове са обирджийство и трябва да се бойкотират.
И преди някой да почне пак да троли как всичко поскъпвало: В супермаркета не съм сключвал договор, че 2 години ще купувам задължително даден продукт на еди каква си цена, дето можело да не е такава, ами каквато си решат. Да не говорим, че цената на кашкавала няма никакво отношение към цената на мобилна услуга. В крайна сметка ако вдигането беше обосновано, нямаше да е на база инфлация за миналата година, нали?
Последна промяна от defierofodds на 18 яну 2023, 10:39, променено общо 2 пъти.
Не съм фен на никого, но не разбирам и тази вманиаченост. А поста под тебе на Avgo, разби теориите ти за великите Yettel.mjoy383 написа: ↑18 яну 2023, 09:57Много по-добре са другите два от Виваком! Това че си им фен Ок, но селяндурщината си е там пълна и цветна. Искрено се надявам да променят цялостно малоумното си крепосническо мислене. Аз ползвам и се хващам, и плащам за това което ползвам без значение колко струва. Ти като си мазохист си стой при тях.
Поне като сравняваш и изтъкваш предимства и недостатъци го прави обективно.
При мен договорите ми с Вива изтичат в средата на март, и не съм взел решение дали ще оставам при тях или ще сменям оператора.
Аз няма да се обяснавам на всеки кияк тук за предимства и недостатъци и понеже си с акъл на 18г. няма и нужда да ти обяснвам.
Вчера съм изтъкнал мисля 6 причини поради който Виваком е най-малоумния оператор като ценова политика, обслужване и качество на мрежа. Не мисля да изпадам в обяснителен режим с елементи на расъжения. А къде ще си местиш номера си е твоя работа. Всеки подрежда разходите си по приоритети. Изборът е твой! Въпросният цитиран юзър, няма как да ми разбие теориите за Йеттел. За твое сведение ползвам и трите оператора - вече само двата и много добре знам кой колко струва и както се казва съм си направил за себе си слот анализ ......Успех в изборът на решения!
Вчера съм изтъкнал мисля 6 причини поради който Виваком е най-малоумния оператор като ценова политика, обслужване и качество на мрежа. Не мисля да изпадам в обяснителен режим с елементи на расъжения. А къде ще си местиш номера си е твоя работа. Всеки подрежда разходите си по приоритети. Изборът е твой! Въпросният цитиран юзър, няма как да ми разбие теориите за Йеттел. За твое сведение ползвам и трите оператора - вече само двата и много добре знам кой колко струва и както се казва съм си направил за себе си слот анализ ......Успех в изборът на решения!
Човек като ти чете мненията и ти гледа обноските и нивото на култура му е ясно що за "експерт" си.mjoy383 написа: ↑18 яну 2023, 10:43Аз няма да се обяснавам на всеки кияк тук за предимства и недостатъци и понеже си с акъл на 18г. няма и нужда да ти обяснвам.
"Най-лоялни излезнаха Йеттел, че на високите такси не актуализираха цените. В този дух и ред на мисли, не мисля че ще вдигнат таксите ..."
Без коментар!
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Звънях на оператор, Йетел НЯМА да индексира моят план от 55.99. Така и трябва да бъде. Няма логика потребител плащаш 20 лв и този плащащ 55.99 или повече да са на едно ниво, поне с индексацията.Ще видим дали е вярно.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Странно, написали са, че важи за всички мобилни абонаменти без условности.PanasonicMobile написа: ↑18 яну 2023, 12:27Звънях на оператор, Йетел НЯМА да индексира моят план от 55.99. Така и трябва да бъде. Няма логика потребител плащаш 20 лв и този плащащ 55.99 или повече да са на едно ниво, поне с индексацията.Ще видим дали е вярно.
Пращат sms , аз получих.defierofodds написа: ↑18 яну 2023, 12:28Странно, написали са, че важи за всички мобилни абонаменти без условности.PanasonicMobile написа: ↑18 яну 2023, 12:27Звънях на оператор, Йетел НЯМА да индексира моят план от 55.99. Така и трябва да бъде. Няма логика потребител плащаш 20 лв и този плащащ 55.99 или повече да са на едно ниво, поне с индексацията.Ще видим дали е вярно.