Стандартна цена в смисъл просто плановете от сайта, или плановете от сайта без промоционалните условия?thedriver123 написа: ↑21 яну 2023, 11:10Вчера бях в офис и ми казаха следното.Мога да премина на по-нисък абонаментен план,но на стандартна цена(без оферти).Казаха ми че след като изтече договора,няма да има съществени оферти за ниските планове.Питах и за прехвърлянето.Може по всяко време в последния месец на договора,но е най-добре 1 седмица преди края,за да не се плаща излишна такса.Без неустойка дефакто.Вярвам че това ще е доста полезна информация за много хора.
Става въпрос за Виваком.Въпросите в офиса задавах 25 дни преди края на договора.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
И какви са им "офертите" освен устройство на изплащане? Другите им предложения са стандартен план или отстъпка от стандартния ако се ползва пакетна услуга.thedriver123 написа: ↑21 яну 2023, 11:10Вчера бях в офис и ми казаха следното.Мога да премина на по-нисък абонаментен план,но на стандартна цена(без оферти).Казаха ми че след като изтече договора,няма да има съществени оферти за ниските планове.Питах и за прехвърлянето.Може по всяко време в последния месец на договора,но е най-добре 1 седмица преди края,за да не се плаща излишна такса.Без неустойка дефакто.Вярвам че това ще е доста полезна информация за много хора.
Става въпрос за Виваком.Въпросите в офиса задавах 25 дни преди края на договора.
-
Има и други, но нищо интересноtreyyy написа: ↑21 яну 2023, 11:37И какви са им "офертите" освен устройство на изплащане? Другите им предложения са стандартен план или отстъпка от стандартния ако се ползва пакетна услуга.thedriver123 написа: ↑21 яну 2023, 11:10Вчера бях в офис и ми казаха следното.Мога да премина на по-нисък абонаментен план,но на стандартна цена(без оферти).Казаха ми че след като изтече договора,няма да има съществени оферти за ниските планове.Питах и за прехвърлянето.Може по всяко време в последния месец на договора,но е най-добре 1 седмица преди края,за да не се плаща излишна такса.Без неустойка дефакто.Вярвам че това ще е доста полезна информация за много хора.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 17 яну 2023, 22:21
В случая плановете Unlimited 2 и 10 но на стандартна цена без отстъпка.В сайта има 2 цени.Едната е в комбинация с фиксирана услуга и е по ниска от другата.Дават с по-високата цена.defierofodds написа: ↑21 яну 2023, 11:33Стандартна цена в смисъл просто плановете от сайта, или плановете от сайта без промоционалните условия?thedriver123 написа: ↑21 яну 2023, 11:10Вчера бях в офис и ми казаха следното.Мога да премина на по-нисък абонаментен план,но на стандартна цена(без оферти).Казаха ми че след като изтече договора,няма да има съществени оферти за ниските планове.Питах и за прехвърлянето.Може по всяко време в последния месец на договора,но е най-добре 1 седмица преди края,за да не се плаща излишна такса.Без неустойка дефакто.Вярвам че това ще е доста полезна информация за много хора.
Аз съм на Unlimited плана на А1 от април 2021 и преди 2 седмици влязох в периода за преподписване в последните 3 месеца. От А1 ми звъннаха и ми предложиха:
Unlimited Special 32 (Plus)
29,99 лв за първите 24 месеца (31.99 лв, ако плащаш на не през Моят А1) (после 37,99 лв)
Неограничени приоритетни 5G данни на неограничена скорост
Неограничени разговори в България (без 0700 предполагам)
1000 SMS-a в България (без кратки номера)
Стандартното количество ЕС роуминг (14.2 ГБ в момента)
По-малко дигитални услуги (предполагам две)
Бяха съгласни и на анекс на сегашния договор и това е опцията, която избрах. Планът ми сега остава следният:
34,14 лв за първите 24 месеца (при плащане в Моят А1) (малко над 70 лв след изтичане)
Неограничени приоритетни 5G данни (до 100 ГБ на ден) на неограничена скорост
Неограничени разговори в България (без 0700)
Неограничени SMSи и MMSи в България (без кратки номера)
Неограничени данни в ЕС роуминг (лимитирани от политиката за справедливо ползване)
4 дигитални услуги
Според мен да си запазя сегашният план си заслужава, ако разликата е 4 лв. А1 не са обявили индексация и не знам дали щяха да индексират новоподписан план.
29,99 лв за първите 24 месеца (31.99 лв, ако плащаш на не през Моят А1) (после 37,99 лв)
Бяха съгласни и на анекс на сегашния договор и това е опцията, която избрах. Планът ми сега остава следният:
34,14 лв за първите 24 месеца (при плащане в Моят А1) (малко над 70 лв след изтичане)
Неограничени приоритетни 5G данни (до 100 ГБ на ден) на неограничена скорост
Неограничени разговори в България (без 0700)
Неограничени SMSи и MMSи в България (без кратки номера)
Неограничени данни в ЕС роуминг (лимитирани от политиката за справедливо ползване)
4 дигитални услуги
Според мен да си запазя сегашният план си заслужава, ако разликата е 4 лв. А1 не са обявили индексация и не знам дали щяха да индексират новоподписан план.
Това е най-добрият план на оператор правен някога, трбва да си напълно луд да смениш планът
5G и скоростта е неограничена само за първите 5 месеца. Позициите са 2 и само за 6 месеца. Поне така беше преди, но може да са променили нещо. Преди от 32 нагоре са без Plus.ivobel721 написа: ↑21 яну 2023, 21:48Аз съм на Unlimited плана на А1 от април 2021 и преди 2 седмици влязох в периода за преподписване в последните 3 месеца. От А1 ми звъннаха и ми предложиха:
Аз съм на същия план, като твоя. Ето това е от специалните оферти:
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
При А1 може да се прави след плащане на поне 1 или 2 фактури, но изискват покупка на ново устройство. Правил съм го много пъти.retarded написа: ↑19 яну 2023, 18:12Някой анексирал ли е договор за нови 2 години при Виваком или Йетел ? За А1 знам че е възможно дори и през сайта ако откажат в магазин, както са споменавали назад в темата, но за другите 2 оператора ме интересува как стоят нещата. Има ли изобщо такава възможност при тях за анексиране към настоящ договор?
При Вивата е невъзможно от месец 1 до месец 21 на договора. Дори с покупка на най-скъп смартфон за 2500+ лева! Не ги искат тези пари и това е… Проверено през сайт и магазин.
При Yettel си нямам идея, но през сайта е невъзможно.
Нека и други споделят.
Аз съм анексирал договор към Виваком подписан февруари 2021г.
В офис съм преподписвал. През сайта няма как.
Плана е 28лв (28,99) 50ГБ на максимална скорост 5G.
-
Изключително нагли, вече което е за целия срок на договора, не го броят изобщо за промоционално и е в черно; нищо, че не важи след изтичане. Нито цената, нито неограничените мегабайти.JKRL написа: ↑22 яну 2023, 02:515G и скоростта е неограничена само за първите 5 месеца. Позициите са 2 и само за 6 месеца. Поне така беше преди, но може да са променили нещо. Преди от 32 нагоре са без Plus.ivobel721 написа: ↑21 яну 2023, 21:48Аз съм на Unlimited плана на А1 от април 2021 и преди 2 седмици влязох в периода за преподписване в последните 3 месеца. От А1 ми звъннаха и ми предложиха:
Аз съм на същия план, като твоя. Ето това е от специалните оферти:
планът на А1 е за целия период в 5 г и ако изтече таксата става 67 лева при същите условия....Човек трябва да е луд да не преподпише същия план. Няма по хубав план от този в нито един оператор