И когато дадено приложение работи само на по-новите версии Android, заради по-новите api-та какъв избор имаш
iPhone 8 (модел 2017-та) е с iOS 16, докато Galaxy S8 е зарязан с Android 9
И когато дадено приложение работи само на по-новите версии Android, заради по-новите api-та какъв избор имаш
Най-новата версия не винаги е предимство, когато говорим за старо устройство с морално остарял хардуер.
Без проблем ти откривам едно (а те в действителност сигурно са доста повече от едно приложение): Pixel Launcher 13defierofodds написа: ↑24 яну 2023, 03:44
Доста зор ще трябва да видиш, за да намериш приложение, неработещо на 9-ката.
Ами не, не ми се е налагало никога да ходя в магазина поради такава причина, обаче и да го направя, пак ще съм спестил доста в сравнение с покупка на iPhone. И няма да ме е яд като нещо не ми е по вкуса (И то ще е далеч по-незначително от липсата на пълноценна ОС), защото няма да съм дал маса пари.centur написа: ↑24 яну 2023, 09:08Без проблем ти откривам едно (а те в действителност сигурно са доста повече от едно приложение): Pixel Launcher 13defierofodds написа: ↑24 яну 2023, 03:44
Доста зор ще трябва да видиш, за да намериш приложение, неработещо на 9-ката.
Знам оправданието:
* Ама то 1 приложение, което така или иначе не го ползвам ...
* Има други алтернативни на това ...
И така докато се озовеш в магазина с нов Android телефон
Именно, де - в Андроид това е нищо и го има от край време, както много други неща; пък iOS продължава да тъпче на едно място.