Поръчай го на 31-ви онлайн, пък може и да не го подпишеш.ivailostan4ev написа: ↑26 яну 2023, 09:00Добро утро!
Някой има ли актуална информация, относно нови мобилни абонаментни планове на А1 за месец февруари (основните по каталог и в сайта им)?
Чудя се дали да изчакам или да се възползвам от офертата им за 50% намаление първата година.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Здравейте през Февруари ще съм в последните три месеца от договора си на Йетел съм какви оферти има?
Желанието ми е да си намаля таксата понеже сега плащам 50лв и с очертаващата се индексация ще станат 57,50!
Благодаря
Желанието ми е да си намаля таксата понеже сега плащам 50лв и с очертаващата се индексация ще станат 57,50!
Благодаря
иди при вива на предплатена после се върни в иетел за 21лв
Нямаш ли специални оферти в сайта им или през приложението?ligaeuropa написа: ↑27 яну 2023, 13:23Здравейте през Февруари ще съм в последните три месеца от договора си на Йетел съм какви оферти има?
Благодаря
На мен така почнаха в последните 3 месеца, но планове с идентични или малко по-високи такси, а в последния месец вече и план с по-ниска такса.
Така си понижих таксата от 36,99 лв. (началото) след индексацията миналата година беше станала 38,20 лв., а сега с новия план е 34 лв. (33,99 лв., ако трябва да съм по-точен) - 150 Mbps неограничен интернет и минути + 300 минути за ЕС.
По принцип имаше и стандартен план за 32 (31,99 лв.), но при него скоростта беше по-ниска 100 Mbps, а пък с 2 лв. нито ще обеднея, нито ще забогатея.
Ако си бях останал на безсрочен с индексацията таксата ми щеше да стане от 38,20 на 45,90 лв., но в моя случай след като изтекат 24 месеца тарифата беше нещо от рода на 42 - 43 лв. и ако ми я бяха индексирали и нея щях да плащам около 50 лв. грубо казано.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Онзи ден подписахме договора на старите условия - плана приключи на 15.01.2023 г. Като за Вас, може би?? предложиха ми 29.99 с ДДС с неограничени МБ, разговори, 12500МБ в роуминг, 200 минути в/към Европа и някакви смс и емс х200 + 2 лв. отстъпка при плащане от приложението. Отказах, защото за 5-те лева отгоре няма кой да изразходва мобилния интернет. Плана май се водеше ънлимитид 27???JKRL написа: ↑26 яну 2023, 15:57Поръчай го на 31-ви онлайн, пък може и да не го подпишеш.ivailostan4ev написа: ↑26 яну 2023, 09:00Добро утро!
Някой има ли актуална информация, относно нови мобилни абонаментни планове на А1 за месец февруари (основните по каталог и в сайта им)?
Чудя се дали да изчакам или да се възползвам от офертата им за 50% намаление първата година.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Неограничени минути и интернет на 50 Mbps
След много мислене,преподписах с А1,няма измислици с 50 мегавата а за 38 лева 1 година ,може би 2
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Официлно става и при двата оператора, аз последно преди няколко месеца пренесох от Ментел към Вива - Лъжат в някои офиси, че не може, но при мен стана от втори път, предполагам при Ментел ще е подобно.