Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Аз вече две карти завъртях по тази смеха. От А1 към вива предплатена една беше в мрежата на вивата 1 месец, втората 7 седмица , и двете успешно ги върнах при А1, плана е 20 лв.неограничени минути неограничен интернет на максимална скорост за интернет, след 24 договора става безсрочен.
След 2-те години става на 24 лева на месец с 10 000 МБРошо написа: ↑29 яну 2023, 19:19Аз вече две карти завъртях по тази смеха. От А1 към вива предплатена една беше в мрежата на вивата 1 месец, втората 7 седмица , и двете успешно ги върнах при А1, плана е 20 лв.неограничени минути неограничен интернет на максимална скорост за интернет, след 24 договора става безсрочен.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Май вече е 7500nahkapa написа: ↑29 яну 2023, 19:25След 2-те години става на 24 лева на месец с 10 000 МБРошо написа: ↑29 яну 2023, 19:19Аз вече две карти завъртях по тази смеха. От А1 към вива предплатена една беше в мрежата на вивата 1 месец, втората 7 седмица , и двете успешно ги върнах при А1, плана е 20 лв.неограничени минути неограничен интернет на максимална скорост за интернет, след 24 договора става безсрочен.
Никъде в договорите не пише какви ще са параметрите след 24 м. Само пише че договорът ще е безсрочен. Не си правете свободни съчинения. А след 24 месеца никой не знае какво ще са нещата
Пише "Промоционални MB ..., за първите 24 м." и отдолу "Стандартни MB на максимална скорост за БГ - 10000MB". Стандарните са след като изтекат 24 м.
https://freeimage.host/i/smart-unlimite ... 20.HcH8eFS
https://freeimage.host/i/smart-unlimite ... 20.HcH8eFS
-
- Регистриран: 17 яну 2023, 22:21
Здравейте,обмислям карта с изтичащ абонамент към Виваком да я прехвърля на ваучер на А1 и после да я върна на ваучер на Виваком.Колко време трябва да е на ваучер към A1,за да я прехвърля обратно към Виваком.
седмица да стои или си направи разхода на заредения ваучер и после го върни към Виваком.
Последно: този план от 20 лева на А1 предлагат ли го още, но с неограничен нет на максимална скорост в 4г мрежа, че така и не схаванх логиката им този месец
За тия 20 лв сметнете и 3 лв индексация (+15.3%), която за нови абонаменти ще се приложи 3 месеца след подписване на договора.
От чата:
Явно трябва да влезе в сила индексирането и тогава новите договори няма да се индексират, макар да не виждам логика нов договор от тази година да се индексира за предишната...Няма да има индексация на тарифните планове по новото портфолио след 1.3.2023г.
Не знам случайно или не, но някак ми направи впечатление вмъкването на "новото портфолио след 1.3". Мирише ми на нови планове точно от март съобразени с индексирането.