ludiaribar написа: ↑09 фев 2023, 18:01Ето ви нещо от Румъния https://www.orange.ro/magazin-online/abonamente
Имам сръбска предплатена карта на А1 и е в пъти по евтино
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Стига с тая средна заплата. Тя и в България гони 2000лв, ама масово хората работят за до 1000 лв, че и по надолу.В Германия средна брутна заплата 4000 евро
Най- евтин план 10 мб неогр. 25 евро (0.63% от дохода)
България средна брутна заплата 900 евро
Най- евтин план 10 мбит неогр 10.50 евро (1.11% от дохода)
В Германия е същото. А пък българите масово взимат между 1500-2000 евро далеч от тази средна заплата.
Аз такива цени на мобилни планове не съм срещал тук. Сигурно са тип виртуални оператори с едва 2-5% абонати и мижаво покритие.
Цените на плановете са точно както колегата по-горе е писал и на 3те големи опeратора T-mobile, Vodafone, O2, дори и 1&1.
80 евро - 160 лв - неограничен план
50 евро - 100 лв 30 гб нет
40 евро - 80 лв 15 гб нет
30 евро - 60 лв 5 гб нет.
Такива са плановете в Германия.
Те в Германия плащат и за телевизия която не гледат и кой знае още какво така са си свикнали
Никой не е свикнал, ами като има такива закони това е.. гледаш не гледаш плащаш. На мен ми спираха от картата по 55 евро за 3 месеца за тая телевизия.
Услугите в Германия са скъпи, било телекомуникационни или други. А и интернета е толкова скапан.. в България е рай спрямо Германия.
Виж храната в магазините е много по-евтина и всяка седмица яко промоции. На прима виста кутия Merci е 1.99 евро в бг гони 10лв, Филаделфия на промо 0.99 евро в бг 5.50. Чипс Pringles 1.39 евро
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
В Германия например щото има вероятност да ходя там за няколко месеца!Arthur написа:И в кои държави е лукс
Но не знам кое ще ми е по изгодно местна карта или чрез предплатената на Виваком да сложа 3-4 пакета Дата Л за 11лв с по 10Гб без политика за справедливо ползване?
Изпратено от моят 22041219NY с помощта на Tapatalk
-
- Регистриран: 17 яну 2023, 22:21
https://www.freenet-mobilfunk.de/handyt ... /P-3345930wer_aac написа: ↑09 фев 2023, 18:34Стига с тая средна заплата. Тя и в България гони 2000лв, ама масово хората работят за до 1000 лв, че и по надолу.В Германия средна брутна заплата 4000 евро
Най- евтин план 10 мб неогр. 25 евро (0.63% от дохода)
България средна брутна заплата 900 евро
Най- евтин план 10 мбит неогр 10.50 евро (1.11% от дохода)
В Германия е същото. А пък българите масово взимат между 1500-2000 евро далеч от тази средна заплата.
Аз такива цени на мобилни планове не съм срещал тук. Сигурно са тип виртуални оператори с едва 2-5% абонати и мижаво покритие.
Цените на плановете са точно както колегата по-горе е писал и на 3те големи опeратора T-mobile, Vodafone, O2, дори и 1&1.
80 евро - 160 лв - неограничен план
50 евро - 100 лв 30 гб нет
40 евро - 80 лв 15 гб нет
30 евро - 60 лв 5 гб нет.
Такива са плановете в Германия.
Към о2 е връзката.С volte I vo wi-fi и в роуминг.И да почерпиш една бира,че ако плащаш по 80 евро това ще ти спести доста с един пренос на номера.
Много ме кефят "българските чужденци" като започнат да обясняват какви доходи и какви заплати имат в странство, а зъбите ги правят в България и колко хубаво живеели там. Да, има си различия в модела на живот, но аре да бъдем реалисти. Коя е тази държава в Европа освен в България всеки да се чувства безнаказан и да си прави каквото иска. Та, нали ние сме си ОРИЕНТА....каква Европа сме. Я да си сметнат разходите тия убавци в Германия и да видят с колко пари остават на края на месеца и дали не е същото ако в Бг взима човек над 2500 лева чисто. Сега възниква въпроса, кой ги взима...ами какво работят в чужбина и дали за същата работа в България няма да е същото. Иначе много ме кефи тоя свръх малоумен анализ на българските чужденци, че ме кефи като кажат "при нас" къде е това при вас , като винаги ще си останете чужденци....щом Ви кефи да сте под чехъл така да е:)
Здравейте колеги.Имам договор към Yettel който изтича на 8 април .Въпроса ми е кога най-рано мога да се прехвърля на друг оператор без неустойки.Втория въпрос ми е предлагат ли още плана в А1 с неограничен интернет в 4G за 22 лв?!?Или да ми предложите добър вариянт с неограничени мегабайти.Благодаря предварително!
9 април най-рано без неустойкиAtanasss написа: ↑10 фев 2023, 11:53Здравейте колеги.Имам договор към Yettel който изтича на 8 април .Въпроса ми е кога най-рано мога да се прехвърля на друг оператор без неустойки.Втория въпрос ми е предлагат ли още плана в А1 с неограничен интернет в 4G за 22 лв?!?Или да ми предложите добър вариянт с неограничени мегабайти.Благодаря предварително!