Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
A1 Unlimited Special Plus 21
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Излъгали са те. Пускаш си заявлението 30 дни преди да ти изтече договора към Yettel, защото ако пуснеш след изтичане ще ти начислят още една такса. Тоест каквото са ти казал от другият оператор е вярнотоpalazov81 написа: ↑17 фев 2023, 19:54Звнях на 123 на Йеттел, за да питам кога мога да си прехвърля номера. Казаха ми един ден след крайната за него дата.
От другия оператор ми казват месец преди изтичането му.
Кое е вярно, кога няма да плащам неустойка, и кога йетел ще плати на мен предплатената една фактура?
Всеки се прави на луд, а не искам да ги псувам.
ivanovbg написа: ↑19 фев 2023, 12:45Благодаря Г-н Иванов.palazov81 написа: ↑17 фев 2023, 19:54Звнях на 123 на Йеттел, за да питам кога мога да си прехвърля номера. Казаха ми един ден след крайната за него дата.
От другия оператор ми казват месец преди изтичането му.
Кое е вярно, кога няма да плащам неустойка, и кога йетел ще плати на мен предплатената една фактура?
Всеки се прави на луд, а не искам да ги псувам.
А с предплатената една фактура какво се случва? Предполагам, че Йетел трябва да я изплати по някакъв начин.
Благодаря предварително за отговора Ви
Излъгали са те. Пускаш си заявлението 30 дни преди да ти изтече договора към Yettel, защото ако пуснеш след изтичане ще ти начислят още една такса. Тоест каквото са ти казал от другият оператор е вярното
От приемащия оператор правят прехвърлянето в рамките на 2-3 дни от подаване на заявлението в офиса им. Това означава ли че ще се прехвърли номера преди изтичане на договора?
Да не стане така после при приемащия оператор да излезе 3-месечната неустойка за прекратяване предсрочно договора от предишния?
Да не стане така после при приемащия оператор да излезе 3-месечната неустойка за прекратяване предсрочно договора от предишния?
Ако ти остават над 3 месеца от договора естествено,че ще ти вземат.tokamak написа: ↑19 фев 2023, 15:30От приемащия оператор правят прехвърлянето в рамките на 2-3 дни от подаване на заявлението в офиса им. Това означава ли че ще се прехвърли номера преди изтичане на договора?
Имам в предвид случая от предния пост, остава един месец до изтичането?gonz0104 написа: ↑19 фев 2023, 15:51Ако ти остават над 3 месеца от договора естествено,че ще ти вземат.tokamak написа: ↑19 фев 2023, 15:30От приемащия оператор правят прехвърлянето в рамките на 2-3 дни от подаване на заявлението в офиса им. Това означава ли че ще се прехвърли номера преди изтичане на договора?
И как ще ти вземат 3 такси,като ти остава месец от договора?!
Последна промяна от gonz0104 на 19 фев 2023, 16:41, променено общо 1 път.
Ще ти вземат като “стой та гледай”. Не се дължи такса след като си предплатиш последната такса. Това е двадесет и четвъртата такса от двегодишния договор. Най-чисто се смятат така.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Като не знаеш нещо не пиши.Дори и в тоя форум достатъчно хора са писали какво става в последното тримесечие на договора.Но няма кой да чете.
Моя договор на Виваком изтичаше на 16-ти. На 14-ти около 12:00 ч. подписах в А1. На следващия ден ми прехвърлиха номера.