Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 19:02
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Планът за пренос при А1, вчера ми беше предложен за 25лв, в магазина им в София, на Раковски и Графа. Втората година си остава ограничението на 10 или 20мбпс (вече не помня точно).
Йетел все още предлага техният план при пренос, 21лв - 50mbps и това беше моят избор. От другият месец ще предлагат и телевизия.
И в двата магазина им светнаха очите, като чуха че ще пренасям от Виваком.
Йетел все още предлага техният план при пренос, 21лв - 50mbps и това беше моят избор. От другият месец ще предлагат и телевизия.
Здравейте.Има ли вариянт да се прехвърля от Yetell абонаментен на виваков предплатен?!?
-
- Регистриран: 23 фев 2023, 20:25
Каква е цената по договора на теленор след изтичането му?Groundplayer написа: ↑03 мар 2023, 11:54Планът за пренос при А1, вчера ми беше предложен за 25лв, в магазина им в София, на Раковски и Графа. Втората година си остава ограничението на 10 или 20мбпс (вече не помня точно).
От А1 излязоха големи лъжци. Пуснаха тоя 20 левовия план с неограничен нет на 4G и подлъгаха бая народ да се набият с него ушким цената е ниска, въпреки че са знае ли че предстои индексация с ръста на инфлацията. И каква стана тя от 1 март всички тези планове са 15% нагоре. И продължават да го продават, но да си знаете че ще има индексация и за тези които сега го купуват. Просто ще дойде след няколко месеца.
Гледам мобилните планове в Италия и че чудя ние тъпи ли сме малоумни ли сме !!
И къде точно са излъгали? Всичко са си написали хората, само да има кой да чете.. За 20-25 лв всичко да ти е неограничено и пак да си недоволен?opiten написа: ↑05 мар 2023, 10:54От А1 излязоха големи лъжци. Пуснаха тоя 20 левовия план с неограничен нет на 4G и подлъгаха бая народ да се набият с него ушким цената е ниска, въпреки че са знае ли че предстои индексация с ръста на инфлацията. И каква стана тя от 1 март всички тези планове са 15% нагоре. И продължават да го продават, но да си знаете че ще има индексация и за тези които сега го купуват. Просто ще дойде след няколко месеца.
Всичко ти е неограничено само първата година. След това скоростта на мобилния ти пада на 20мбпсtimoj написа: ↑05 мар 2023, 11:03И къде точно са излъгали? Всичко са си написали хората, само да има кой да чете.. За 20-25 лв всичко да ти е неограничено и пак да си недоволен?opiten написа: ↑05 мар 2023, 10:54От А1 излязоха големи лъжци. Пуснаха тоя 20 левовия план с неограничен нет на 4G и подлъгаха бая народ да се набият с него ушким цената е ниска, въпреки че са знае ли че предстои индексация с ръста на инфлацията. И каква стана тя от 1 март всички тези планове са 15% нагоре. И продължават да го продават, но да си знаете че ще има индексация и за тези които сега го купуват. Просто ще дойде след няколко месеца.
Значи индексират ми сметките с изявлението, че е за да могат да продължат да работят за подобряването на услугата в среда на инфлация и в същото време ми намаляват скоростта на интернета 5 пъти в сравнение със сегашния ми план... Това само в БГ може да се случи.
А за какво не ми стигат, ами за 5 пъти повече неща не ми стигат.
П.С. и за да не съм голословен. Отказаха ми по всички "канали" да ми подновят стария договор (Безкрай 30) при същите условия. Предлагат ми 23 лв горекоментирания план и след 20 години лоялен клиент, додйде времето да се разделя с А1