Ти малоумен ли си или какво. Лъжат и в момента. Пуснали са тоя евтин план за ловене на шарани, но само след няколко месеца ще дойде индексация и за тях. Ако бяха ми казали че само след 3 месеца ще ми индексират плана с 15%, нямаше да го приема.timoj написа: ↑05 мар 2023, 11:03И къде точно са излъгали? Всичко са си написали хората, само да има кой да чете.. За 20-25 лв всичко да ти е неограничено и пак да си недоволен?opiten написа: ↑05 мар 2023, 10:54От А1 излязоха големи лъжци. Пуснаха тоя 20 левовия план с неограничен нет на 4G и подлъгаха бая народ да се набият с него ушким цената е ниска, въпреки че са знае ли че предстои индексация с ръста на инфлацията. И каква стана тя от 1 март всички тези планове са 15% нагоре. И продължават да го продават, но да си знаете че ще има индексация и за тези които сега го купуват. Просто ще дойде след няколко месеца.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Ами като не ти стигат,плащай повече,ползвай си 5 пъти повече и чети преди да подписваш.Това е разяснено най-подробно във форума.Но наистина да ти повишават таксата на скоро сключен договор си е тъпня.Операторите би трябвало да са си я отчели предходната инфлация.И все пак радвай се,че не си на Yettel.Там един познат има три карти от 36лв стават на 42лв и няма значение,че си им е клиент от времената на Глобул ощеdreamer4o написа: ↑05 мар 2023, 12:34
Значи индексират ми сметките с изявлението, че е за да могат да продължат да работят за подобряването на услугата в среда на инфлация и в същото време ми намаляват скоростта на интернета 5 пъти в сравнение със сегашния ми план... Това само в БГ може да се случи.
А за какво не ми стигат, ами за 5 пъти повече неща не ми стигат.
Не съм подписвал нищо, искам да предподпиша на същите условия, но не можело въпреки, че края на миналата година те ме търсеха да предподпиша фиксирани услуги на много стара оферта знаейки, че идва индексацията и да могат да ме вържат.gonz0104 написа: ↑05 мар 2023, 14:26Ами като не ти стигат,плащай повече,ползвай си 5 пъти повече и чети преди да подписваш.Това е разяснено най-подробно във форума.Но наистина да ти повишават таксата на скоро сключен договор си е тъпня.Операторите би трябвало да са си я отчели предходната инфлация.И все пак радвай се,че не си на Yettel.Там един познат има три карти от 36лв стават на 42лв и няма значение,че си им е клиент от времената на Глобул ощеdreamer4o написа: ↑05 мар 2023, 12:34
Значи индексират ми сметките с изявлението, че е за да могат да продължат да работят за подобряването на услугата в среда на инфлация и в същото време ми намаляват скоростта на интернета 5 пъти в сравнение със сегашния ми план... Това само в БГ може да се случи.
А за какво не ми стигат, ами за 5 пъти повече неща не ми стигат.
А иначе точно в Yettel отивам, защото тяхната оферта за 21 лв. А1 не могат да ми я предложат, така, че поне за 2 години ще съм там, след това ще видим.
Аз пък оставих на Yettel само една фиксирана услуга.Всичко друго разкарах.Но пък наистина сякаш всички оператори са решили да си изгонят старите клиенти.Успех с Yettel тогава.А след две години я камилата,я камиларя.dreamer4o написа: ↑05 мар 2023, 14:52Не съм подписвал нищо, искам да предподпиша на същите условия, но не можело въпреки, че края на миналата година те ме търсеха да предподпиша фиксирани услуги на много стара оферта знаейки, че идва индексацията и да могат да ме вържат.gonz0104 написа: ↑05 мар 2023, 14:26
Ами като не ти стигат,плащай повече,ползвай си 5 пъти повече и чети преди да подписваш.Това е разяснено най-подробно във форума.Но наистина да ти повишават таксата на скоро сключен договор си е тъпня.Операторите би трябвало да са си я отчели предходната инфлация.И все пак радвай се,че не си на Yettel.Там един познат има три карти от 36лв стават на 42лв и няма значение,че си им е клиент от времената на Глобул още
А иначе точно в Yettel отивам, защото тяхната оферта за 21 лв. А1 не могат да ми я предложат, така, че поне за 2 години ще съм там, след това ще видим.
Не е вярно! Няма да има индексация за (пре)подписалите през март и нататък тази година, независимо от абонаментния план.opiten написа: ↑05 мар 2023, 10:54От А1 излязоха големи лъжци. Пуснаха тоя 20 левовия план с неограничен нет на 4G и подлъгаха бая народ да се набият с него ушким цената е ниска, въпреки че са знае ли че предстои индексация с ръста на инфлацията. И каква стана тя от 1 март всички тези планове са 15% нагоре. И продължават да го продават, но да си знаете че ще има индексация и за тези които сега го купуват. Просто ще дойде след няколко месеца.
И да има индексация на 20 левовия план той ще е за 23 лева, пак е най-ниска от всички други!
Новата алтернатива на А1 на "неограничените 4г за 20лв при пренос" е неогр минути и мегабайти при скорост 50 Mbit/s за срока на договора от 2 год, след който срок цената се запазва, но трафика на макс скорот е само 5GB - 24.99лв, няма отстъпка при плащане през приложението/онлайн. Плана го дават при пренос от вива/ йетел в 2 от офисите в моловете където ходих в София
Може ли малко повече информация? Има ли достъп до 5G мрежата и минути към ЕС?sbox написа: ↑06 мар 2023, 20:53Новата алтернатива на А1 на "неограничените 4г за 20лв при пренос" е неогр минути и мегабайти при скорост 50 Mbit/s за срока на договора от 2 год, след който срок цената се запазва, но трафика на макс скорот е само 5GB - 24.99лв, няма отстъпка при плащане през приложението/онлайн. Плана го дават при пренос от вива/ йетел в 2 от офисите в моловете където ходих в София
Някой има ли представа, дали 21лв план на Теленор за 50 мегабита ще бъде индексиран с 15%, че забравих да попитам?
Вероятно биха ми казали не, но искам да съм сигурен. Благодаря предварително
Вероятно биха ми казали не, но искам да съм сигурен. Благодаря предварително