Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 04 яну 2023, 23:13
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Yettel на майка ми,като настоящ абонат предложили:
Неограничени минути
Неограничен интернет, само че не знам каква е скоростта предполагам че е 50 мб
Всичко Това За 24 лв
Предполагам, че не трябва да се замисля, а да приеме. А според Вас?
Неограничени минути
Всичко Това За 24 лв
Скоростта е 20 мб/с, не знам каква е цената след 24 месеца и дали неограничените мегабайти не са само за 6 месеца!?gstefanov92 написа: ↑23 мар 2023, 19:16Yettel на майка ми,като настоящ абонат предложили:
Неограничени минути
Всичко Това За 24 лв
Някой може ли да каже А1 какво предлагат в момента за пренос на номер към тях?
неограничени минути и мб на 50 мбпс, 25 лвRosenBG24 написа:Някой може ли да каже А1 какво предлагат в момента за пренос на номер към тях?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Онзи ден след видео-чат "преподписах" този план, консултанта каза, че такава оферта няма-няма и да има в бъдеща за тези пари. За другия номер ми предложиха мегабайти на 5Г за първата година и след това 30Мбпс за 29 лв, но отказах.
Да отбележа, че ме предупредиха за индексиране с инфлацията с 15,98% на всички планове под 25 лв. след 31.03.2023 г. - да очакваме калъчка независимо, че сме подписали 3 дни по-рано на някаква цена: Гадове!!!
Ще пиша след като дойдат документите и аз със стария договор сверя дали наистина се запазват условията по стария договор, че там е 5Г на максимална за целия период и неограничена максимална скорост в роуминг.
Те ви предупреждават че ще ви вдигнат таксата и вие въпреки това подписвате. На практика те не са виновни при такива обстоятелства.
Всички (пре)подписали договор от 01.03 няма да им се индексират договорите тази година. Не знам какво са ти казали, но явно е лъжа. Спи спокойно!
Като ви се обаждат за преподписване казвате ли че ще ги индексирате с пренос при другият оператор?