Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
И аз се интересувам от този план - от А1 ли го предлагат или от Йеттел, и какво включва в крайна сметка освен интернета и минутите? Нека някой, който се е пренесъл на този план, да напише в крайна сметка детайлите му!
Последна промяна от Воден-дух на 24 апр 2023, 18:23, променено общо 1 път.
През Март се пренесох към Йетел и условията бяха следните:
Неограничени Минути към всички, но без 0700 и Неограничени MB с максимална скорост 50MB. Друго не включва!
Месечна Такса за 24 месеца-20,99лв след изтичане 39,99лв
Лично аз не съм впечатлен от мрежата на Йетел, особено от скоростта на интернета в малки населени места е доста слаб.
Минути и нет в роуминг? Смси? Стрийминг услуги някакви? Нищо от това ли не предлагат?
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Аз затова от Йетел се пренесох към Виваком!tokers написа:През Март се пренесох към Йетел и условията бяха следните:
Неограничени Минути към всички, но без 0700 и Неограничени MB с максимална скорост 50MB. Друго не включва!
Месечна Такса за 24 месеца-20,99лв след изтичане 39,99лв
Лично аз не съм впечатлен от мрежата на Йетел, особено от скоростта на интернета в малки населени места е доста слаб.
Мрежата на Йетел няма нищо общо с периода като бяха Теленор!
На вивата съм на по-скъп план 33лв за неограничен интернет на 100Мбпс ,имам освен това смс/ммс ,както и телевизия+Диема Спорт за 1 година от подписването на договора,Тайдъл и да споделя ,че доста пъти не ме ограничава на 100 мегабита и ме пуска с пълна скорост да тегля!
Изпратено от моят 22041219NY с помощта на Tapatalk
-
Минутите важат в роуминг в ЕС,а интернета е 17000 ,ако не греша!Воден-дух написа:Минути и нет в роуминг? Смси? Стрийминг услуги някакви? Нищо от това ли не предлагат?
Стрийминг няма за тази цена!
При А1 плана за 21лв е същия ,но там роуминга е даже 10-12000мб
Изпратено от моят 22041219NY с помощта на Tapatalk
Значи да оставам на Вива, или да мина към една бизнес група в Йеттел - за 17, 16 лева дават неограничени минути, 15 гиги интернет на бърза скорост, 5, 4 гиги роуминг в ЕС, 200 минути към чужбина (включително и зона "Балкани") и 100 смс-а към всички оператори.
това е без ддс сума в йеттел
С ДДС е! Даже преди беше 14 лева, от тази година е на тази цена. Имат няколко ценови варианта, включително и за всичко неограничено, но е по-скъпо. Предимството е, че всяка година договорът се подновява и не е нужно да чакаш две години, ако намериш по-изгодна оферта!
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
Остани си на Виваком по-добра мрежа имат от Йетел!Воден-дух написа:Значи да оставам на Вива, или да мина към една бизнес група в Йеттел - за 17, 16 лева дават неограничени минути, 15 гиги интернет на бърза скорост, 5, 4 гиги роуминг в ЕС, 200 минути към чужбина (включително и зона "Балкани") и 100 смс-а към всички оператори.
Изпратено от моят 2107113SG с помощта на Tapatalk
Отказвам се от жичните услуги, защото живея в три апартамента в два града, и искам да плащам само един интернет и да си го нося навсякъде с мен. Ето защо и услуги като Net Box / Mobix не ме устройват - защото се закачат към една клетка и имат такси за преместване.ivobel721 написа: ↑20 апр 2023, 22:09Може ли да питам защо се отказваш от жичните услуги? Ако не ползваш скапания рутер, предоставен от доставчика, всеки кабелен интернет би бил по-надежден от евтина 4G бисквитка.fashion_m написа: ↑20 апр 2023, 14:31Разпитах в магазин на А1 за този план. Планът е с преподписване за 24 месеца на друга фиксирана или мобилна услуга на А1. И трябва да си бил поне 3 месеца техен клиент. А аз ще спирам жичните интернети навсякъде.
Следващата най-добра оферта, която ми предложиха е дейта план със 70 ГБ на месец на максимална скорост за 20 лв, но това не ме устройва, защото аз ползвам поне по 120 ГБ на месец. Следващото е 210 ГБ за 45 лв, но това ми е над бюджета. Така че мисля да подпиша договор с Виваком за 13.99 лв на месец, 10 Мбит/с неограничен по трафик интернет. (Unlimited Traffic 10). Ако усетя, че ми е бавно, ще кача на 100 Мбит/с за 25 лв.
А1 каква цена ти казаха за плана с неограничено 4G, ако преподпишеш договора за домашен интернет? Аз имам неограничени данни на телефона, но тази година по някое време ще преподписвам договора за интернет и може да взема карта с неограничени данни за приятел.
А планът с неограниченото 4Г от А1 е на цена 12 лв на месец.
P.S. От една седмица единственият ми интернет е от 4Г бисквитката на Виваком, 10 Мбит/с. Не съм усетил да ми е бавен, а го ползвам и за работа от вкъщи.
Последна промяна от fashion_m на 02 май 2023, 12:28, променено общо 1 път.