Да остават,ако не заредиш.Може след 5,може след 10 години,абе когато ти е кеф тогава да ги ползваш
Free2GO - какви минимални суми да зареждам
Re: Free2GO - какви минимални суми да зареждам
Защо не помислиш? Защо има срок на валидност, ако ще са валидни и след този срок????? Всяко активиране на пакет увеличава срока на валидност на вече активиран пакет с крайната дата на новия пакет(или остава тази на стария пакет, ако новия е с по-кратък срок на валидност). Така се удължава срокът на валидност, натрупват се и не се губят.
А ако си активирал пакет с автоматично подновяване, но по някаква причина няма останала сума в картата да се поднови пакета. След тези 28 дни остават ли натрупаните минути и МВ (нали срокът за валидност е 28 дни и как тогава ще се натрупат), защото не става въпрос за логика, а какво всъщност се случва в действителност?JKRL написа: ↑04 май 2023, 09:14Защо не помислиш? Защо има срок на валидност, ако ще са валидни и след този срок????? Всяко активиране на пакет увеличава срока на валидност на вече активиран пакет с крайната дата на новия пакет(или остава тази на стария пакет, ако новия е с по-кратък срок на валидност). Така се удължава срокът на валидност, натрупват се и не се губят.
Не мисля че остават
Губят се много ясно.Rumm написа: ↑04 май 2023, 10:10А ако си активирал пакет с автоматично подновяване, но по някаква причина няма останала сума в картата да се поднови пакета. След тези 28 дни остават ли натрупаните минути и МВ (нали срокът за валидност е 28 дни и как тогава ще се натрупат), защото не става въпрос за логика, а какво всъщност се случва в действителност?
Някой може ли да сподели като се активира пакет с подновяване как се деактивира
На предплатената карта
На предплатената карта
"Отказ от допълнителен пакет с подновяване се прави чрез SMS на номер 1236 с текст STOP и код на пакет, изписани с главни букви. След отказ пакетът може да се ползва до изтичане на валидността му."
Най-тънкажно е на всеки 2 месеца да зареждаш по 1 лв.
Аз от Виваком телефона ми (на абонаментен план) прехвърлям 1 лв. към предплатената ми вивакомска карта.
Стъпките са описани тук:
https://www.vivacom.bg/bg/residential/c ... -po-stypka
И по този начин балансът на предплатената ми карта се удължава с 60 дни (т.е. парите в картата НЕ изгарят).
Аз от Виваком телефона ми (на абонаментен план) прехвърлям 1 лв. към предплатената ми вивакомска карта.
Стъпките са описани тук:
https://www.vivacom.bg/bg/residential/c ... -po-stypka
И по този начин балансът на предплатената ми карта се удължава с 60 дни (т.е. парите в картата НЕ изгарят).
Пише че може и от предплатена карта да се зареди но трябва да остане мин 4 лв след зареждането