Виваком неограничен интернет... да ама не точно.
-
- Регистриран: 26 ное 2006, 03:12
Виваком неограничен интернет... да ама не точно.
Неограничения интернет, се оказа ограничен до:10000 MB на ден. Дефакто, 300000 GB можеш максимално да ползваш на месец. Ако искаш, ако ли не-твой си проблем.
Samsung S23 Ultra Phantom Black 1TB
Re: Виваком неограничен интернет... да ама не точно.
Не, просто трябва да изпращаш SMS всеки път, когато стигнеш този лимит, и ще се нулира и така всеки път на всеки 10000MB.maniaka_slr написа: ↑19 апр 2023, 17:47Неограничения интернет, се оказа ограничен до:10000 MB на ден. Дефакто, 300000 GB можеш максимално да ползваш на месец. Ако искаш, ако ли не-твой си проблем.
Интересно ми е за какво точно използвате по повече от 10 гб на ден на смартфон?
Доколкото съм чел от коментари, често пъти го ползват и за домашен интернет.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Идеята е да не пуснеш няколко торента да се свалят и да оставиш компютъра за цял ден, а да извършиш действие, че наистина ти трябва повече. 10гб на ден дори и на домашния ми интернет не мога да направя.
Преди да си правите изводи, прочетете политиката им за превенция на трафика на сайта им, и тогава ще си говорим. Не може всеки път ако съм използвал по-висок трафик от нормалното, да ми сваляш винаги приоритета в мрежата към по-нисък, и накрая да стане така, че изобщо да нямам функциониращ мобилен интернет. А и ще ви кажа защо са толкова дървени условията им на мобилните планове - защото скоро няма да инвестират в мобилната си мрежа (особено в подобряване на капацитета ѝ) заради лошото състояние на компанията и нейната група. Така че друго освен жалба и глоба от КЗП не заслужават!
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Виваком си продаде мрежата!
https://money.bg/deals/united-group-pro ... eniya.html
https://money.bg/deals/united-group-pro ... eniya.html
Samsung Galaxy S22 ULTRA
Много интересно как ще се развиват като ще плащат за ползване на мрежата
-
- Регистриран: 26 ное 2006, 03:12
Напълно съм съгласен с всички Вас. Реално не ми трябва наистина. Просто ми направи впечатление, че след 10000 GB, спира. Реално при нормално ползване, най-много 12-14 GB за месец ползвам мобилен, без да гледам телевизия и без да свалям от торентите. Но това е леко дразнещо, че го тиражират като неограничен, ама не точно.mishobehar написа: ↑20 апр 2023, 14:34Идеята е да не пуснеш няколко торента да се свалят и да оставиш компютъра за цял ден, а да извършиш действие, че наистина ти трябва повече. 10гб на ден дори и на домашния ми интернет не мога да направя.
Samsung S23 Ultra Phantom Black 1TB
Всички оператори се заиграват с т.н. "разумно потребление" и както обикновено се хващаш на въдичката им с "НЕОГРАНИЧЕНИ МЕГАБАЙТИ!!! СЕНЗАЦИЯ!!!".
Това е положението,
Това е положението,