Интересно какво разбирате когато отидете някъде на почивка с включен ол инклузив? Дали се насирате от преяждане и препиване?
Виваком неограничен интернет... да ама не точно.
Re: Виваком неограничен интернет... да ама не точно.
Даже по-правилната аналогия на all inclusive с торентите е - като отидеш на all-inclusive пълниш ли багажника на колата с храна и пиене за консумация след това?
хора къде отидохте бре
Имам предвид че заигравката е че гръмко се рекламира неограничен нет и голяма част от хората се хвърлят "With starry eyes and cash in hand "...
Малко като преди сватбата и след сватбата
Малко като преди сватбата и след сватбата
Точно по тази причина никога не почивам "ол инклузив". Постоянно ме угнетява чувството, че съм надплатил много повече, отколкото съм изконсумирал. Предпочитам простичкото българско правило - "Пито - платено".
P.S. А колегата rostislaf е абсолютно прав - като видите гръмки думи като: "НЕОГРАНИЧЕНИ МЕГАБАЙТИ!!!", "Включени данни на максимална скорост - Неограничени", "Включен трафик - Неограничен", бягайте, това е капан за наивници.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
На всичкото отгоре вече откровено се лъже за месечната такса, и нямам предвид подвеждащата информация за цената през част от договора, но и откровената лъжа "Месечна такса до края на договора", което също отдавна не е вярно предвид индексациите. Ако имахме нормална държава, подобни престъпни практики отдавна щяха да са жестоко наказани.Nik21 написа: ↑09 май 2023, 23:48Точно по тази причина никога не почивам "ол инклузив". Постоянно ме угнетява чувството, че съм надплатил много повече, отколкото съм изконсумирал. Предпочитам простичкото българско правило - "Пито - платено".
P.S. А колегата rostislaf е абсолютно прав - като видите гръмки думи като: "НЕОГРАНИЧЕНИ МЕГАБАЙТИ!!!", "Включени данни на максимална скорост - Неограничени", "Включен трафик - Неограничен", бягайте, това е капан за наивници.
Значи съм си добре на оптиката от вивата, това какво значи " превенция за неправомерно ползване и злоупотреби " към мобилния им интернет.и на останалите оператори.