Аз го подписах, защото бях излъган. Отидох в а1 казах че искам от йеттел към а1, също казах, че боба не искам да го пипам, остава безсрочен без такса - казаха ок. Ето подпишете дог за 19.90, обаче този ходи насам натам и вика, говорих с шефа, трябва и боба да мине на план, само 5 кинта, викам "аве нали каза, че няма да го пипаме"? Вика "ама объркал съм", ок викам ади 5 кинта, вика 50 мин + неограничен нет на 64кб, сега гледам тия 64 са 32, и изобшо не отварят нищо, дет се вика за никъв х не стават. Отделно сега гледам, че са ме измамили за дог. Дават ти да четеш дог на компа, където пишат условията, сетне викат подпиши на някъв таблет, където виждаш само поле "подпис" и чак сега виждам, че този ме измамил да подпиша и друго поле най-долу (което не са ми показали), където пише, че ако не подпиша това поле дог влиза в сила след 7 дена, в този срок мога да се откажа" wtf?OnlineBG написа: ↑07 май 2023, 23:06Плановете, които са били автоматично прехвърлени от БОБ, обикновено са безсрочни и се прекратяват без неустойки.
Не мога да коментирам конкретния план дали е от "специалните" наложени от А1 или е избран от потребителя и той го е подписал доброволно, но всеки може да си види условията по договора в сайта.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
това е от сайта им:ive123 написа: ↑08 май 2023, 00:16с нетърпение чакам фактурата за неустойкаilhanbg написа:И аз така знам, договорът е на 5 дена, плащам 15 лв (3 мес такси х 4.99 лв.) + 2 лв остъпка (планът е 6.99 лв). развалям договора и пренасям към вива 2 го, зареждам си по 5 кинта на месец, но поне имам 1 гб, доколкото разбрах.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Прекратяване на договор при повече от 30 дни преди неговото изтичане
Ако остават повече от 30 дни до изтичане на договора и заявиш предсрочно прекратяване ще е дължима неустойка. Когато абонатът е физическо лице, неустойката се състои от три компонента:
Три стандартни месечни такси за услугите без отстъпка, ако има такава.
Част от стойността на отстъпките по абонаментния план, ако са ползвани промоционални условия.
Ако има закупено/ предоставено устройство на преференциална цена, се дължи част от пазарната му цена за оставащия срок на ползване по съответния абонамент.
Човек, това, че пише "екстра отстъпка за плащане онлайн" не означава, че е вкарано във фактурата. Имам си 2 броя мобилни услуги и до там. В приложение А към фактурите това фигурира само като описание за предоставена услуга, но в начислените такси и потребление по направления тези "отстъпки" липсват.ivobel721 написа: ↑06 май 2023, 12:04Преподписването не се брои за нов договор. Предподписването на договор чрез анекс просто удължава предния с 24 месеца (заедно с отстъпките) от настоящия ден.
Аз преподписах на 21 януари 2023 и март ми сложиха индексацията.
Платил ли си през "Моят А1"? Отстъпката се показва във фактурата за следващия месец. Виж скрийншота ми. Колко по-ясно искаш да го пише?
Поздрави!!!
-
- Регистриран: 04 яну 2023, 23:13
Здравейте!
Извинявам се , но мисля че в тази или в друга тема на форума, се обсъждаше кога е най-удобно за пренасяне на номера към друг оператор,но не мога да намеря дискусията.Става въпрос, че на 17.06 изтичат договорите ми за три номера на Йетел и искам да ги прехвърля на Виваком. Отчетната дата е 5-о число, де факто последната фактура от договора ще излезе след 5 юни. Трябва ли да чакам дотогава,да предприема действия по прехвърляне?
Благодаря предварително !
Извинявам се , но мисля че в тази или в друга тема на форума, се обсъждаше кога е най-удобно за пренасяне на номера към друг оператор,но не мога да намеря дискусията.Става въпрос, че на 17.06 изтичат договорите ми за три номера на Йетел и искам да ги прехвърля на Виваком. Отчетната дата е 5-о число, де факто последната фактура от договора ще излезе след 5 юни. Трябва ли да чакам дотогава,да предприема действия по прехвърляне?
Благодаря предварително !
Пренос от yettel с всички условия и промо такси
gstefanov.
Трябва да можеш на 18.5 да пренесеш номерата.
Трябва да можеш на 18.5 да пренесеш номерата.
Без пренос, предложено след запитване по телефона при настоящ договор Transfer L и с обяснение че няма да се индексира тази година. Планът отново се нарича Unlimited Special Plus 21 2г. Април 2022 само е с променени условия.
Последна промяна от e_eraser на 12 май 2023, 15:04, променено общо 2 пъти.
A1 са добавили Storytel в Select позициите - някой пробва ли го вече? Дали влиза към позициите с промо период без заплащане? Аз уж деактивирах една друга услуга и активирах Storytel, но пише, че ще ме таксува 12.99
Аз го добавих без проблем по новият договор от вчера.
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Изтича ми договорът на Йетел в началото на юни.Тровят ме от поне 2 месеца разни човечета от офиси с неструеащи предложения.Онзи ден оператор- 23.99 неогр. мегабайти и нам си колко Мин. - договор онлайн.