Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Относно Сторител:
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Здравейте! Искам да попитам запознатите кога е най-подходящия момент за пренос на номер от Yettel към А1 или Виваком. Договорът ми изтича на 9 юни, а фактурата излиза на 5-то число. Нямам устройство на изплащане. Абонат съм на Yettel от създаването им, но за дългогодишните си абонати не предлагат изгодни оферти. Затова от прочетеното тук, реших да се насоча към друг оператор.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
По изгодно е към А1mimoza123 написа:Здравейте! Искам да попитам запознатите кога е най-подходящия момент за пренос на номер от Yettel към А1 или Виваком. Договорът ми изтича на 9 юни, а фактурата излиза на 5-то число. Нямам устройство на изплащане. Абонат съм на Yettel от създаването им, но за дългогодишните си абонати не предлагат изгодни оферти. Затова от прочетеното тук, реших да се насоча към друг оператор.
Имат за 20лв нет на 50Мбпс и неограничени разговори!
Единственото,че индексират с проценти за разлика от Виваком,които само с 1 или 2 лв фиксирана цена имат увеличение!
При вивата има само 10 Мбпс интернет за 26лв и 13лв за първите 6 месеца от договора!
Изпратено от моят 2107113SG с помощта на Tapatalk
ligaeuropa , благодаря за отговора. Точно към тоя план на А1 съм се насочила, дано ми го предложат като отида на място. Въпросът е кога да направя прехвърлянето, че да нямам някакви неустойки. По-горе писах, че договорът ми изтича на 9 юни, а фактурата излиза на 5-то число.
За да бъдете спокойни 1-2 юни. Или за да не махнат офертата 31 май.mimoza123 написа:ligaeuropa , благодаря за отговора. Точно към тоя план на А1 съм се насочила, дано ми го предложат като отида на място. Въпросът е кога да направя прехвърлянето, че да нямам някакви неустойки. По-горе писах, че договорът ми изтича на 9 юни, а фактурата излиза на 5-то число.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Мога ли да прехвърля ДОМАШЕН тел.номер към друг оператор? Vivacom > A1
След изтичането на договора може да го прехвърлите по всяко време!mimoza123 написа: ↑23 май 2023, 13:00ligaeuropa , благодаря за отговора. Точно към тоя план на А1 съм се насочила, дано ми го предложат като отида на място. Въпросът е кога да направя прехвърлянето, че да нямам някакви неустойки. По-горе писах, че договорът ми изтича на 9 юни, а фактурата излиза на 5-то число.
Прехвърлих се в А1 на 07.05, преносът влезе в сила от 09.05.
Договорът ми с Вива изтече на 27.04.2023 г., фактурите ги издаваха на 22-ро число.
Вчера отидох да проверя в магазин на Вива дължа ли нещо - оказа се, че не само нямам нищо за плащане, но и ми върнаха 15.40 лева
Чувал съм, че за ПРЕНОС и те, и Йеттел, имат план като на А1 - 20 лева на месец с неограничени минути и мобилен интернет.ligaeuropa написа: ↑23 май 2023, 12:39При вивата има само 10 Мбпс интернет за 26лв и 13лв за първите 6 месеца от договора!