Steering-ът накратко означава, че домашният ти оператор има правото да ти контролира при кой оператор да ти отива трафика. Ако искаш да разбереш по-подробно какво означава това, ето линк: https://docs.oracle.com/cd/E88991_01/do ... %20roamers.
5G предплатена карта Виваком
Re: 5G предплатена карта Виваком
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
На мене ми пише че имам 5g , обаче почнаха някакви проблеми с нета.Пратиха ми смс че съм изхабил данните а е абсурд да съм, освен това при проверка ми показва че имам 2гб...и изобщо нещо се случва... , някой с подобни проблеми?
А1 нямаха ли една подобна оферта предплатена карта за 29.90 ама бързо я махнаха след войната като почна...ама тяхното не знам 4джи или 5джи беше, помня че имаха много яка предплатена оферта читчат ли как се казваше , с интернет и мобилни разговори.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Махнаха я, защото имаше нулев интерес към такава безумна оферта. С 4ГБ нет ли беше? Страшната оферта, няма що. Виж предплатената им за двойно по-малко какво предлага.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
При предплатените на виваком е така.
Не гледай приложението. Не го опресняват.
Таксуват едни 15мб първоначално и после никакво отчитане. Идеята е ако имаш останали повечко пари в предплатената да ги цапцаросат
от там. Нещо нормално. Надявам се, сте наясно.
Следи внимателно какви смс ти пращат и действай светкавично, при получаване на такъв за изразходвани мб.
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Няма как, Free2Go е с неограничен интернет (скоростта пада до 64 кб, ако текущият баланс е над 0.01 лв)nbamrvolte написа: ↑14 юни 2023, 10:26Идеята е ако имаш останали повечко пари в предплатената да ги цапцаросат
от там. Нещо нормално. Надявам се, сте наясно.
Следи внимателно какви смс ти пращат и действай светкавично, при получаване на такъв за изразходвани мб.
-
Бях на 10гб.
Бях пуснал постоянно стрееминги да ми вървят.
От момента в който получих смс до момента в който светкавично спрях мобилните данни ми бяха приспаднали 30ст. от сумата която имах.
От момента в който получих смс до момента в който светкавично спрях мобилните данни ми бяха приспаднали 30ст. от сумата която имах.
Не е вярно опреснява се през определени минути.При предплатените на виваком е така.
Не гледай приложението. Не го опресняват.
На практика няма как да те таксуват за използван мобилен интернет, защото е неограничен. Ако смяташ, че си таксуван грешно, винаги можеш да им пишеш да разбереш причината.nbamrvolte написа: ↑14 юни 2023, 11:28Бях на 10гб.
През годините ми се е случвало да ме таксуват грешно за различни неща(важи за трите оператора). НИКОГА досега не са отказали да възстановят неправилно надвзетите пари. Разбира се, аз съм бил сигурен, че е тяхна грешка.
-
Много добре знам за какво са ме таксували.
Аз за тази цел съм го направил. Все пак това са 30ст.
В името на опита съм го направил.
За придобиване на представа как стоят нещата.
И именно за това го споделям с вас. Както и човека по по горе, който има същия опит.
Аз за тази цел съм го направил. Все пак това са 30ст.
В името на опита съм го направил.
За придобиване на представа как стоят нещата.
И именно за това го споделям с вас. Както и човека по по горе, който има същия опит.