Пише, че са за комбинация. Къде са му допълнителните услуги ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Къде пише, че я получава, защото е пренесен номера? В условията е написано кога ще се получи и кога не.ive123 написа: ↑18 юни 2023, 09:14Кое по-точно ти се струва некоректно и кое е лъжа?ivobel721 написа:Здравейте! Братовчед ми се пренесе от Йеттел на А1 на плана "Smart Unlimited Special 24,99", поради това, че Йеттел му предлагаха планове с неограничени данни от 33 лв нагоре и не си заслужават в сравнение с този.
В офис на А1 този план му е бил представен, че е 24,99 лв на месец с 3 лв отстъпка за пренасяне от друг оператор и 2 лв отстъпка за онлайн плащане, но сега е прегледал договора и е видял, че всъщност тези 3 лв отстъпка са при добавяне на интернет или телевизия, каквито той няма.
Прилагам скрийншоти от договора.
Виждали ли сте такива условия на други договори? В офиса са го излъгали за трите лева отстъпка, което е много некоректно от тяхна страна.
Някой подписвал ли е "Smart Unlimited Special 24,99" и да има 3 лв отстъпка, която не е обвързана с мобилна или фиксирана услуга?
3 лв отстъпка се прилагат при комбинация с фиксирана услуга. Той няма такава?!? Следователно му ги слагат заради пренесения номер.
3-те лв ги има черно на бяло. Не бяха нужни толкова дълги слова.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Няма такива. Един колега подписа същия договор с А1 преди 10 дни за пренасяне от Виваком. Бях с него в магазина и жената ни каза, че тези 3 лв са отстъпка, защото е пренесен от друг оператор. Помолих го да ми прати договора си и в него пише абсолютно същото нещо, като това, което пратих. Нямахме време да прочетем 10 страници договор в магазина, и момичета на касата ни обясни, че тези 3 лв отстъпка са, защото номерът е пренесен и през цялото време представяше плана, че струва 22 лв с 2 лв отстъпка за онлайн плащане. Ясно ѝ казахме, че няма да сключваме договор за интернет и телевизия.
За дата сим 12 лв неограничени ли питаш?
За нея питам,. Повече вярвам да е 3 платени фактури, отколкото да няма никакво ограничение.H17MaN_47 написа: ↑19 юни 2023, 21:33За дата сим 12 лв неограничени ли питаш?
Аз неделя си преподписах плана подписан януари и си взех дата сим с други условия но и тази бе валидна опция.
Според мен и месец да е минал няма да е проблем. Дата сима е нова карта/услуга и само и дексираш плана си с нови 24 месеца или преподписваш на друг план