Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Пътувах наскоро София -Бургас по магистралата и наблюдавах прехвалени те Виваком
На доста места им се губеше 4г то а и като скорости не беше много вълнуващо А1 имаше по добри показатели с изключение на един район в който твърди беше на 3г за 5-6 мин
На доста места им се губеше 4г то а и като скорости не беше много вълнуващо А1 имаше по добри показатели с изключение на един район в който твърди беше на 3г за 5-6 мин
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Не , защото сме от село,ами проблема е,че операторите не надграждат мрежите достатъчно и ефективно!Arthur написа:Shell е верига бензиностанции
Дианабад е квартал в София
Това трябваше да е подчертано и с дебели букви защото ние сме от село и още ползваме 3г мрежите
Затова и в доста от случаите действително 3G излиза най-стабилно като мрежа особено по пътища и ,както беше написано от друг потребител малки населени места!
Изпратено от моят 2107113SG с помощта на Tapatalk
Не знам дали надграждат в момента или гледат само печалбата
Ще добавят индексация
Ще вземат отстъпка от държавата за тока
Ще добавят индексация
Ще вземат отстъпка от държавата за тока
Добър вечер колеги, може ли да ми кажете, кой е най-добрият оператор във Варна и Варненска област? Става на въпрос за 4G мрежата. Аз от Йеттел съм сравнително доволен.
С тези въпроси е като "добър зъболекар във Варна". Всеки ще похвали неговия си и няма да можеш да направиш обоснован извод. Взимаш предплатена карта на другите два оператора и тестваш най-вече покритието. Скоростта на интернета ще е по-ниска от реалната, защото са предплатени. Също така много зависи и от устройствата.
Определено Йеттел. Като цяло още по времето на Глобул в Североизточна България имат повече клиенти от другите два оператора. Рядко може да срещнеш човек с Мтелски или Вивакомски номер.
В ерата на 2Г мрежите още единствено те предлагаха някакъв обхват в селата.
Yettel BG вече има VoLTE roaming в мрежите на Cosmote Гърция и O2 Чехия. VoLTE roaming е налично и за абонати на предплатени карти.
https://www.yettel.bg/bg/content/роуминг
https://www.yettel.bg/bg/content/роуминг
а vowi-fi кога ще предложат А1 и Йеттел...особено Йеттел, където на много места е калпава мрежата, тази услуга ще е прекрасна за абонатите
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Това е възможно най-добрата услуга, която може да предложат. Ще им освободи честотен ресурс, а и ще е много удобно за хора, които живеят на места със слаб сигнал. Познавам минимум 50 човека, които съм прехвърлил на Виваком заради това. Един приятел с 5 номера го посъветвах да го направи и цялото село покрай него са минали на Виваком само заради Vowifi и са супер доволни.
Ако представители на другите оператори четат този пост (убеден съм, че го правят), да знаят да почват работа веднага по Vowifi.
Почти няма оператор в Европа, който да не го предлага. Просто ей така реших да проверя в Гърция 3/3, Румъния 3/4 оператора предлагат услугата. Вече там в Германия, Франция, Испания и т.н. най-вероятно всички.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
От опита за реклама на виваком излиза, че виваком имат слаб сигнал и затова всеки трябва да виси вкъщи на wifi, за да може да провежда нормални разговори. Вместо да изпишеш вежди, направо избоде очите, както се казва...mishobehar написа: ↑11 юли 2023, 12:02Познавам минимум 50 човека, които съм прехвърлил на Виваком заради това.
(...) цялото село покрай него са минали на Виваком само заради Vowifi и са супер доволни.