Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Аз също прехвърлих карта от виваком при а1 на smart unlimited special 24.99 за 20лв/мес. през приложението. Интересното е, че него ден в Парадайса ми предложиха същия план, но за 28лв. Само няколко часа по-късно в офиса им на Плиска подписах на реалната оферта без проблем. Мислех си, че вече не правят такива номера на различни локации.. Иначе във Виваком предлагат минути и неограничен нет, но на 10мбпс за 22лв. При живите мъртви в Йетел дори не съм стъпвал.
на този ли план подписвате -
"Неограничена максимална скорост за обмен на данни до 1 000 МВ. След изчерпване на обема МВ на макс. скорост, ползването на мобилен интернет не се таксува - прилага се максимална скорост до 2 Mbps"
"Неограничена максимална скорост за обмен на данни до 1 000 МВ. След изчерпване на обема МВ на макс. скорост, ползването на мобилен интернет не се таксува - прилага се максимална скорост до 2 Mbps"
Плана е чудесен
Не, за пренасяне от друг оператор ти предлагат:
A1 Unlimited Special 24.99
5000 МБ на максимална скорост, 50 Mbps след това
Неограничени минути в България (без 0700, разбира се)
12 600 МБ в ЕС
Цена: 24,99 лв на месец, но има 3 лв отстъпка за пренасяне от друг оператор и 2 лв отстъпка за онлайн плащане, така че става 19,99 лв, ако плащаш през "Моят А1"
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Благодаря за подробната информация.
При А1 как стои въпросът с качеството на нета, прекъсва ли, зарежда ли бързо? Качеството на разговорите добро ли е? Покритието по-добро ли е от Йеттел?
При А1 как стои въпросът с качеството на нета, прекъсва ли, зарежда ли бързо? Качеството на разговорите добро ли е? Покритието по-добро ли е от Йеттел?
За мен работят супер и от моя опит имат по-добро покритие и по-бързи скорости от Йеттел. Понякога има проблеми, но почти винаги може да се оправят с пускане и спиране на самолетен режим.AgentOrange написа: ↑04 авг 2023, 11:27При А1 как стои въпросът с качеството на нета, прекъсва ли, зарежда ли бързо? Покритието по-добро ли е от Йеттел?
Ползват EVS-SWB ("HD+") за разговори с други абонати в същата мрежа с VoLTE. Ако нямат VoLTE или телефонът им не поддържа EVS, разговорите с други в същата мрежа са с AMR-WB ("HD voice"). Разговорите с другите мрежи са със стандартно качество, което понякога звучи много зле. Това дали разговорите, които ти провеждаш, ще звучат добре, зависи от това с абонати на кой оператор говориш.
Тея 50мегабита не са ли малко за неограничен нет?ivobel721 написа: ↑04 авг 2023, 09:31Не, за пренасяне от друг оператор ти предлагат:
12 600 МБ в ЕС
Цена: 24,99 лв на месец, но има 3 лв отстъпка за пренасяне от друг оператор и 2 лв отстъпка за онлайн плащане, така че става 19,99 лв, ако плащаш през "Моят А1"
Да? Просто първите 5000 МБ са на максимална скорост. После имаш до 100 ГБ на ден на 50 Mbps. Реално може и да го наречем "неограничен интернет на 50 Mbps", но не го представят така в магазините и не е такъв. Реално няма голямо значение, но на този план данните в ЕС не са ограничени до 50 Mbps.BANANA_18 написа: ↑04 авг 2023, 17:28Тея 50мегабита не са ли малко за неограничен нет?ivobel721 написа: ↑04 авг 2023, 09:31Не, за пренасяне от друг оператор ти предлагат:
12 600 МБ в ЕС
Мисълта ми е дали се усеща скороста от 50мбпс.
Защото на неограничена по скорост карта на място с лош обхват много се изнервям на забавянето и незнам в реални ситуации как се усеща 50мбпс.Ако имаше как да тествам какво е усещането ...
Защото на неограничена по скорост карта на място с лош обхват много се изнервям на забавянето и незнам в реални ситуации как се усеща 50мбпс.Ако имаше как да тествам какво е усещането ...
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Напълно ок е тази скорост. При мен по-скоро чуденето е дали искам да мина на А1. Свикнал съм на Йеттел и са ОК за мен.