Написал съм.ilkor написа: ↑01 авг 2023, 14:43Тези нови условия за ExtraSIM от кога влизат в сила? От 1 Август или 1 Септември?JKRL написа: ↑27 юли 2023, 18:33Малко по подробно за новите условия от 01.09.
https://www.a1.bg/extra-sim-mig
Линкът не работи, питах в един офис и там не бяха запознати.
Бих си взел подобна ExtraSIM която вече поддържа достъп до интернет за колата и смарт часовника
A1 extra sim
Re: A1 extra sim
От 1.09. ще има акт.такса от 14.99 така че, който има желание да ползва тази услуга да побърза в момента такса няма. Отстъпката от новият месечен абонамент за 6м., ще е само за имащите ExtraSim до момента на влизане на новите условия. Така ми казаха в офис на а1.
Както и първия месец е безплатен, ако досега не е била активирана Extra SIM.
Точно за както е обяснил @timoj, получаваш esim на телефон без esim, само че внимавай, не работи с всички телефони безпроблемно, всмисъл картата работи навсякъде, но приложението с което качваш и махаш esim профили от чипа е много пипкаво и работи добре на много малко смартфони. На мен ми се налага за всяка промяна на профил да вадя чипа от Xiaomi-то и да го мушкам в стар Samsung с Андроид 10.Luke_Netwalker написа: ↑01 авг 2023, 11:35Стана ми любопитно и разгледах сайта. За какво всъщност може да се използва тази esim?
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Благодаря. Аз съм с Realme 7 и едва ли ще върви на него.falafel написа: ↑03 авг 2023, 00:20Точно за както е обяснил @timoj, получаваш esim на телефон без esim, само че внимавай, не работи с всички телефони безпроблемно, всмисъл картата работи навсякъде, но приложението с което качваш и махаш esim профили от чипа е много пипкаво и работи добре на много малко смартфони. На мен ми се налага за всяка промяна на профил да вадя чипа от Xiaomi-то и да го мушкам в стар Samsung с Андроид 10.Luke_Netwalker написа: ↑01 авг 2023, 11:35Стана ми любопитно и разгледах сайта. За какво всъщност може да се използва тази esim?
Не се знае, може и да върви добре, гледам че твоя Андроид е версия 10. По принцип върви добре на Андроид 9 и 10, преди 8 не върви изобщо, а след 11 има някои проблеми. Само на проба-грешка става. Приложението има вграден чек дали телефона ти е съвместим даже и да нямаш чипа купен, можеш да го пуснеш и да видиш какво ще ти каже, въпреки че 100% гаранция няма. Ако не върви трябва да се разправяш да им я връщаш. Това за приложението, иначе самата карта върви навсякъде, даже в Нокиа с копчета от преди 15 години.Luke_Netwalker написа: ↑03 авг 2023, 09:18Благодаря. Аз съм с Realme 7 и едва ли ще върви на него.falafel написа: ↑03 авг 2023, 00:20Точно за както е обяснил @timoj, получаваш esim на телефон без esim, само че внимавай, не работи с всички телефони безпроблемно, всмисъл картата работи навсякъде, но приложението с което качваш и махаш esim профили от чипа е много пипкаво и работи добре на много малко смартфони. На мен ми се налага за всяка промяна на профил да вадя чипа от Xiaomi-то и да го мушкам в стар Samsung с Андроид 10.Luke_Netwalker написа: ↑01 авг 2023, 11:35
Стана ми любопитно и разгледах сайта. За какво всъщност може да се използва тази esim?
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Благодаря. Аз съм с Realme 7 и едва ли ще върви на него.
[/quote]
Не се знае, може и да върви добре, гледам че твоя Андроид е версия 10. По принцип върви добре на Андроид 9 и 10, преди 8 не върви изобщо, а след 11 има някои проблеми. Само на проба-грешка става. Приложението има вграден чек дали телефона ти е съвместим даже и да нямаш чипа купен, можеш да го пуснеш и да видиш какво ще ти каже, въпреки че 100% гаранция няма. Ако не върви трябва да се разправяш да им я връщаш. Това за приложението, иначе самата карта върви навсякъде, даже в Нокиа с копчета от преди 15 години.
[/quote]
Андроида ми е 12
Горния линк не работи. Това е новия:JKRL написа: ↑27 юли 2023, 18:33Малко по подробно за новите условия от 01.09.
Активационна такса: 14.99лв.
Месечна такса:
- първите 6 месеца: 2.50лв/месец с ДДС
- след това: 4.99лв/месец с ДДС
До 10000MB, ако главния номер е с неогр. мобилен интернет
5G достъп
За две Extra SIM карти съответната месечна такса е x2.
https://www.a1.bg/extra-sim-mig
Направо да закриват Extra SIM !!!
https://www.a1.bg/extrasim
Според мен сега е момента да направят съвместимостта с Apple Watch и да активират VoLTE. Yettel поддържат и двете функции.
- Чо :)
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
- Контакти:
Зависи на кой какво му е необходимо:
MultiSIM на Yettel е само в eSIM вариант (не може като sim пластика) и само за точно определени часовници (двайсетина към момента), "преместването" само с деактивиране и повторно активиране (с презиздаване на нова eSIM за съвместимо (от списъка) устройство и такса.
ExtraSIM на A1 може да е eSIM или SIM пластика (съответно може се "мести" на друго устройство), няма ограничение за вида устройство, възможно е до 2 extrasim карти (на цена х2).
Така, че и двата имат какво да подобряват за този тип услуга. Че и третия би било добре да се "включи" - защото конкурецията (надпреварата) води до по-добри услуги за всички потребители. (Макар, че често изглежда, "че са се разбрали" - олигопол, липсват вируалните оператори като в други страни за реална надпревара.)
Усмихни се... Животът е Хубав
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510